Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
74

Egyesült állatok (2010)

Konferenz der Tiere
Filmadatlap
 
20
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
Videók
 
Artemisia   2020. 04. 23.

legújabb vélemény

Jó a témaválasztása, csak kicsit csapongóra sikeredett a cselekmény, sok eltérő karaktert igyekeztek összehozi, pl.a jegesmedve, kakas és kenguru Afrikában. A vízre is elég könnyen rátalálnak és illreálisan könnyen be-és kijutnak az üdülő telepről, aztán túl könnyen vissza is szerzik a vizet. Szóval kevés a valóban érdekes és erős karakter, kevés a valódi akció és izgalom. De azért aranyos és jó ügyet képviselő rajzfilm.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Gyerekeknek való állatmese, melyet nézve kicsit felnőttek is gyereknek érezhetik magukat. Egy délutáni kikapcsolódásra kiváló.


 
felicity   2017. 08. 08.

Az eleje picit szomorú de aztán felkerekedik és izgalmas lesz a film. Nekem tetszett. Szép tájak voltak benne. csak ajánlani tudom. Nézzétek meg jó sokan.

 
Filmzabáló   2015. 08. 20.

Környezetvédelem? Milyen jó lehetőség egy mesét csinálni a lurkóknak! Az Egyesül állatoknak ez sajnos nem jött össze, de próbálkozni azt lehet. Mindenesetre mancsokat a természetért!

 
Helgus   2015. 05. 08.

Nekem tetszett a mese,egyedül a végét tartottam túlzásnak,meg az éneklős részeket.A fekete szurikáta nagyon jó benne,jók a dumái,de a teknősök és a zsiráf is tetszett. :)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.