Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
85

Asterix: Az istenek otthona (2014)

Astérix: Le domaine des dieux
Filmadatlap
 
30
Szereplők
36
Vélemények
22
Képek
3
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 01.

legújabb vélemény

Egész jó lett ez a folytatás is, de ez már közel sem olyan minőségi mint a régebbi rajzolt változatai. Itt is jól ütnek a poénok, de kicsit elkényelmesedtek az írok. Tipikus mese, klasszikus humor, gyengécske látványvilág.

 
dulkap   2015. 08. 12.

Hozta azt a humoros és szeretni való szintet, amit általában az Asterix történetek. Sajnos a filmfeldolgozások a végére már elfáradtak, pedig az első kettőt bármikor megtudom nézni és még az olimpiás rész sem volt rossz. De szerencsére itt újra remek formában van a páros és a többiek. Szülőnek és gyereknek egyaránt nézhető.


 
Deku   2017. 07. 17.

Az összes Asterix film tetszett és a mese is. Ez a rész is pont ugyanazt a színvonalat hozza ami az összes többinél megtalálható, humor, pörgés és akció.

 
Thibo84   2019. 04. 18.

Asterix és Obelix kalandjait mindig is imádtam. És ez az alkotás sem lóg ki a sorból. A grafikában semmi kivetnivalót nem találtam, a történet jól fel van építve és humoros is.

 
andor50   2016. 04. 18.

Nekem nagyon tetszett az animáció stílusa, számomra egész látványos volt. A mesének nagyon jó az atmoszférája, vicces is kellőképpen, még a történet is elmegy. Bírom Asterix és Obelix kalandjait, itt sem csalódtam egy cseppet sem.

A film összbevétele 42 800 509 dollár volt (imdb.com).

 

Az Istenek otthonába elküldött római család sokkal nagyobb szerepet kap a filmben, mint a képregényben. Noha a férj, Pocimanusz megjelenésében nagyon hasonlít a képregényhez, a feleség, Dulcia egészen másképp néz ki, valószínűleg a szinkronszínésznő, Géraldine Nakache ihlette. A fiának, Almaszósznak nincs képregény hasonmása.

(Thibo84)
 

Ha csak az animált Asterix filmeket nézzük, akkor ez a kilencedik a sorban.

(ps)
 

Artus de Penguern nem láthatta a kész filmet, ugyanis a színész röviddel a szinkronforgatás után elhunyt.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.