Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
40

Norm, az északi 2 – A királyság kulcsai (2018)

Norm of the North: Keys to the Kingdom
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
30
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 04.

legújabb vélemény

Családdal ma megnéztük de szörnyen gagyi lett. Mind történetben, mind pedig animációban összecsapott munka. Még gyerekeknek se szívesen ajánlom mert még őket is hülyének nézi a mese.

 
WaldyxMan   2019. 08. 02.

Nem tehetek róla, de nekem már az első rész se jött be, egyszerűen nem értem, miért kell ezt a koncepciót erőltetni. Rettenetesen kínos humor és rémgyenge animációs technika. Ez jellemezte mindig is ezt a mesét. És ezen a folytatás sem változtatott. Simám kihagyható.


 
matyas   2019. 08. 01.

A Norm, az északi 2-t jobb fenntartásokkal kezelni, különösen, ha láttátok az első részt. Az sem volt egy nagy szám, de ennek sikerült alulmúlnia. Tényleg, legfeljebb a legfiatalabb korosztálynak tud értelmes szórakozást nyújtani, de kedves szülőtársak, hat év felett az animációs filmek között ezer és egy jobbat találtok.

 
issue   2019. 07. 30.

Egy újabb tökéletesen felesleges folytatás, amiről nehéz megmondani, hogy juthatott el a moziba. DVD-n vagy tévében még csak-csak, valami koradélutáni időpontban, de anélkül, hogy kegyetlen akarnék lenni, ennek a filmnek semmi keresnivalója a mozikban, különösen nem ilyen jegyárak mellett. Ahogy láthatjátok, egyáltalán nem nyűgözött le, nem is azt mondom, hogy kihagyható, hanem azt, hogy jobban jártok, ha elkerülitek.

 
stargame   2019. 07. 25.

Hát, nem mondom, hogy ez a legrosszabb mese, amit valaha életemben láttam, de ha jobban belegondolok, egy kicsit megbántam, hogy beültem rá. El tudom képzelni, hogy ez bejön a legkisebb korosztálynak, az viszont nem kicsit zavaró, hogy az idősebbekre egyáltalán nem gondoltak a készítők.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.