Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60%

Állati csetepata 2. (2019)

Volki i ovtsy. Khod sviney
Filmadatlap
 
23
Szereplők
5
Vélemények
40
Képek
1
Videók
 
Yosihiro   2019. 04. 23.

legújabb vélemény

Állati

Hááát, láttam az animációt. Igazából nem voltam elragadtatva. Az első részt ugyan még nem láttam, de ez az orosz mese nem nyűgözött le. A történet gyermekeknek való, és az animáción is látszik, hogy nem felnőtteknek készült. Mikor gyermek voltam, azt néztem a mesékben, mennyire volt meseszerű. Most, így felnőtt fejjel ez a Szürke farkas főhős szerep nem jött be valahogy. A birkák aranyosak voltak, jókat mosolyogtam, de nem éreztem a mese alatt, hogy megragadna. A történetben is hullámszerűen volt a jó és a rossz megjelenítve, ami talán összezavarhatja a gyermeki értelmet. Az animáció igazodik a történethez, és nem emelkedik magas színvonalra. A színek pompásak ugyan, de néhol túl egyszerűre sikerült. A hang és zenei effektek szintúgy. Összességében egy nézhető mese ugyan, de nem ragadja meg az ember fantáziáját, nincs benne az a plusz, ami a három csillagon felül emelné. Gyermeki szemmel nézve is talán csak a látvány az, ami eléri a négy csillagot, de a történet már nem. Az oroszok ezzel az animációval nem kápráztattak el ugyan, de szereztek egy kellemes másfél órát. Üdv, Yosi

 
pet-et   2019. 03. 08.

Ahogy látom, senki sincs lenyűgözve a vélemények szekcióban, de nem vagyok meglepődve. Az Állati csetepata kimondottan a legfiatalabbaknak készült, és ahogy én láttam a teremben, ő nem is szórakoztak rosszul. Ha átlagolom a reakcióikat az enyémmel, nálam is egy 3-as lesz a végeredmény.


 
Bálint   2019. 03. 07.

Az első rész sem nyűgözött le igazán, de azért adtam neki még egy esélyt. Na jó, benne van a pakliban, hogy a gyerekekkel mentünk, szóval nem sok beleszólásom volt :) , de engem valahogy nem tudott leközni. Az Állati csetepata 2-höz hasonló filmekkel... több»

 
19kiko19   2019. 03. 04.

Alapból nagy volt a dilemma, hogy beüljünk-e rá, de végül inkább egy igent mondtuk. És valahol maga a mese is ilyen. Inkább igen, mint nem. Mert a rengeteg hibája ellenére még így is szerethető, ergo meg van a maga bűnös élvezeti értéke.

 
Buffy   2019. 02. 28.

Bár összességében egy nagyon-nagyon kedves mese, az én szívembe valahogy nem talált be. Maga a történet egy kicsit gubancos, de ami nagyon elvitte nálam a filmélményt, az a gyenge animációs technika. Nagyon kezdetleges, és aki erre nagyon rá van repülve, az inkább jegelje a történetet, és hagyja ki ezt a filmet.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.