Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Állati csetepata 2. (2019)

Volki i ovtsy. Khod sviney
Filmadatlap
 
23
Szereplők
5
Vélemények
40
Képek
1
Videók

Galéria (40)

Videók (1)

 
Yosihiro   2019. 04. 23.

legújabb vélemény

0
Állati

Hááát, láttam az animációt. Igazából nem voltam elragadtatva. Az első részt ugyan még nem láttam, de ez az orosz mese nem nyűgözött le. A történet gyermekeknek való, és az animáción is látszik, hogy nem felnőtteknek készült. Mikor gyermek voltam, azt néztem a mesékben, mennyire volt meseszerű. Most, így felnőtt fejjel ez a Szürke farkas főhős szerep nem jött be valahogy. A birkák aranyosak voltak, jókat mosolyogtam, de nem éreztem a mese alatt, hogy megragadna. A történetben is hullámszerűen volt a jó és a rossz megjelenítve, ami talán összezavarhatja a gyermeki értelmet. Az animáció igazodik a történethez, és nem emelkedik magas színvonalra. A színek pompásak ugyan, de néhol túl egyszerűre sikerült. A hang és zenei effektek szintúgy. Összességében egy nézhető mese ugyan, de nem ragadja meg az ember fantáziáját, nincs benne az a plusz, ami a három csillagon felül emelné. Gyermeki szemmel nézve is talán csak a látvány az, ami eléri a négy csillagot, de a történet már nem. Az oroszok ezzel az animációval nem kápráztattak el ugyan, de szereztek egy kellemes másfél órát. Üdv, Yosi

 
pet-et   2019. 03. 08.

0

Ahogy látom, senki sincs lenyűgözve a vélemények szekcióban, de nem vagyok meglepődve. Az Állati csetepata kimondottan a legfiatalabbaknak készült, és ahogy én láttam a teremben, ő nem is szórakoztak rosszul. Ha átlagolom a reakcióikat az enyémmel, nálam is egy 3-as lesz a végeredmény.

 
Bálint   2019. 03. 07.

0

Az első rész sem nyűgözött le igazán, de azért adtam neki még egy esélyt. Na jó, benne van a pakliban, hogy a gyerekekkel mentünk, szóval nem sok beleszólásom volt :) , de engem valahogy nem tudott leközni. Az Állati csetepata 2-höz hasonló filmekkel... több»

 
19kiko19   2019. 03. 04.

0

Alapból nagy volt a dilemma, hogy beüljünk-e rá, de végül inkább egy igent mondtuk. És valahol maga a mese is ilyen. Inkább igen, mint nem. Mert a rengeteg hibája ellenére még így is szerethető, ergo meg van a maga bűnös élvezeti értéke.

 
Buffy   2019. 02. 28.

0

Bár összességében egy nagyon-nagyon kedves mese, az én szívembe valahogy nem talált be. Maga a történet egy kicsit gubancos, de ami nagyon elvitte nálam a filmélményt, az a gyenge animációs technika. Nagyon kezdetleges, és aki erre nagyon rá van repülve, az inkább jegelje a történetet, és hagyja ki ezt a filmet.