Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A kis kedvencek titkos élete 2 (2019)

The Secret Life of Pets 2
Filmadatlap
 
25
Szereplők
18
Vélemények
15
Képek
18
Videók

Galéria (15)

Videók (18)

 
szoljhozzam   2021. 12. 21.

legújabb vélemény

1

Kedves kis mese kicsiknek és nagyoknak. Szerethető a története, és jók a karakterek.

 
indingo   2019. 07. 04.

0

Jól összerakott és nem csak a gyerekek, de a felnőttek is kiválóan szórakozhatnak ezen a filmen, ahol fantasztikusan kihangsúlyozzák az állatok jellemvonásait. Több szálon futó aranyos kis történet a barátságról, a szeretetről és a hűségről.

 
Szilonka   2019. 07. 25.

0

Nagyon tetszett ez a mese. Jó volt benn a vidéki élet bemutatása, látványra is nagyon izgalmas volt. Kellemes 90 perc a film.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 18.

0

Nagyon kellemes meglepetés volt ez a film, pedig elég rossz kritikákat olvastam róla lőtte, amit nem igazán tudok hova tenni. Max történetszála kifejezetten tetszett, ahogy lekűzdi a félelmeit. Izgalmas, pörgős mese ami minden korosztály számára megfelelő kikapcsolódást nyújt.

 
TomÁcs   2019. 09. 23.

0

Nagyon aranyos mesefilm. Jók a karalterek, jó a humora a filmnek, nem erőszakos.

 
VvV   2019. 10. 27.

0

Helyesek, formásak az állatkák most is. Van története, de valahogy különösebben nem mozgatott meg a mese. Egyszer nézős.

 
Lonka   2019. 08. 14.

0

Az első rész tán tudott még újdonságokat behozni, több szereplő kiteljesedett. A humora nagyon ott van.

A film összbevétele 378 676 550 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 620 371 924 forintot termelt. A hazai mozik összesen 454 537 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A kis kedvencek titkos élete 2 az Illumination negyedik olyan filmje, melynek a játékideje pontosan 86 perc (Lorax, A kis kedvencek titkos élete, A Grincs).

(hp)
 

A Gru mellett A kis kedvencek titkos élete az Illumination másik és egyedüli olyan filmje, melyhez folytatás készült.

(hp)
 

A kis kedvencek titkos élete 2 az Illumination animációs stúdió 10. egészestés filmje.

(hp)
 

A filmet alapvetően pozitívan fogadták a kritikusok. A kis kedvencek titkos élete 2 jelenleg 71 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp)
 

A film főhősét, Maxet Louis C.K. szinkronizálta az első részben, azonban a szexuális zaklatási botrányai miatt kitették a szűrét a folytatásból, így Patton Oswalt vette át tőle a stafétát.

(hp)
 
Egy egyszerű történet, egyszerűen végig vezetve, egyszerű, de aranyos karakterekkel. Ha az ember ennyit vár tőle, akkor pontosan azt kapja, amit szeretne, és még fiatal rokonai figyelmét is lekötheti másfél órára. Abban pedig biztos vagyok, hogy a kisállattartóknak okoz majd néhány örömteli pillanatot, amikor kedvencük jellegzetes viselkedésére ismernek a film során. több»
 
A kis kedvencek titkos élete 2 ugyan nem emelkedik Pixar-i magasságokba, de 86 perces játékideje alatt mégis képes végig szórakoztatni nézőit. Kutya, macska és úgy összességében állatbarátoknak, valamint családosoknak kötelező nyári nézni való. több»
 
Chris Renaud rendezéséből azért világszinten nem lesz bődületes égés – mindenesetre, ha az Illumination esetleg mégis bevállalna egy folytatást, van egy olyan érzésem, hogy levonják a tanulságokat. több»