Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
25
Szereplők
13
Vélemények
15
Képek
16
Videók

Filmkritika: A kis kedvencek titkos élete 2 (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A kis kedvencek titkos élete 2 ugyan nem emelkedik Pixar-i magasságokba, de 86 perces játékideje alatt mégis képes végig szórakoztatni nézőit. Kutya, macska és úgy összességében állatbarátoknak, valamint családosoknak kötelező nyári nézni való. több»
 
Egy egyszerű történet, egyszerűen végig vezetve, egyszerű, de aranyos karakterekkel. Ha az ember ennyit vár tőle, akkor pontosan azt kapja, amit szeretne, és még fiatal rokonai figyelmét is lekötheti másfél órára. Abban pedig biztos vagyok, hogy a kisállattartóknak okoz majd néhány örömteli pillanatot, amikor kedvencük jellegzetes viselkedésére ismernek a film során. több»
 
Chris Renaud rendezéséből azért világszinten nem lesz bődületes égés – mindenesetre, ha az Illumination esetleg mégis bevállalna egy folytatást, van egy olyan érzésem, hogy levonják a tanulságokat. több»
 
A szintén nemrég debütált Toy Story 4 közel azonos témát boncolgat, jóval összeszedettebben és elmélyültebben. több»
 
Sajnos lerí a filmről, hogy csak a pénzért készült: ugyanúgy, ahogy a Gru folytatásai esetén, pár karaktert és szituációt összevágtak egy filmbe, hogy aztán néhány milliót lehúzhassanak a szülőkről, akik nyögvenyelősen elkísérik a cukiságra vevő csimotáikat a moziba, majd utána a játékboltban a plüssfigurákat is beszerezzék. több»
 
A film erőssége abban is rejlik, hogy azt a fajta humort, amit képvisel egyszerre tudja élvezni a felnőtt, szülő és a kisgyerek is. Bár lehet máshogy értelmeznek majd bizonyos mondatokat, de a végeredmény egyöntetűen: Másfél óra jókedv, kacagás és állatimádat lesz. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.