Rydert és a kutyakölyköket Adventure Citybe hívják, hogy megakadályozzák Humdinger polgármestert abban, hogy a nyüzsgő metropolist káoszba taszítsa. Készülj fel izgalmas, a Mancs őrjárat valaha volt legnagyobb téttel bíró küldetésére, ismerd meg az új szereplőket és csodálatos új járgányokat,… több»
A szerintem kicsit eltúlzott akciójelenetek miatti csöppnyi ellenérzésemet félretéve próbálok objektív maradni, és a célközönség szemszögéből értékelni, akik egyértelműen azt mondták, nagyszerű volt, és szeretnék újra látni. Végül is volt eleje és vé... több»
Én nagyon vártam ezt a mesét, szerintem irtó jó hangulata van, és nagyon kedves kis történet. Mindenkinek csakis ajánlani tudom.
A film összbevétele 103 487 749 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 190 283 823 forintot termelt. A hazai mozik összesen 132 826 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
Ez a második mozifilm, mely Nick Jr. sorozatán alapszik. Az első a Dóra és az elveszett aranyváros volt.
(hp)A film döntő részét az alkotók a saját otthonaikban készítették el a koronavírus-járvány miatt.
(hp)Ronnen Harary 2017. novemberében elmondta, hogy megkezdődött a film fejlesztése, a rendezői posztra pedig Cal Brunkert, a A mogyoró-meló 2 szerződtették le.
(hp)A Mancs őrjárat premierjét 2020. április 24-én jelentették be. A bemutató dátumát 2021. augusztus 10-re tűzték ki.
(hp)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »