Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
55

Dóra és az elveszett aranyváros (2019)

Dora and the Lost City of Gold
Filmadatlap
 
34
Szereplők
5
Vélemények
35
Képek
3
Videók
 
Mfml   2020. 01. 18.

legújabb vélemény

Gyerekeknek egy élmény :)

 
BoBamburg   2020. 01. 14.

Sose voltam a célközönsége anno a Dóra a felfedező mesének, de így visszagondolva elég sok részt láttam belőle. Ez két dolognak tudható be. Az egyik, hogy húgom szerette és nézte és mivel egy tv volt a szobába, én is néztem vele. A másik, hogy mikor idősebbek lettünk mindig jó poén volt éjjel, ittasan a Dóra epizódokat nézni. Így adta magát a dolog, hogy egy kellemes sörözés közbe nézzem meg az élőszereplős változatot. Ám ami a legmeglepőbb, hogy iszonyatosan élveztem. Jó a humora ( sőt, helyenként egész felnőttes poénok repkedtek) és egy teljesen szórakoztató darab. Sose gondoltam volna, hogy 28 évesen ilyent fogok írni, de full jó a Dóra film.


 
Ms. Akárki   2019. 12. 04.

Nem tudom miért hiszik azt mostanában hogy jót tesz a meséknek ha élőkarakteresen feldolgozzák. Egyszerűen annyira egysíkú és unalmas volt hogy kár volt megnézni sajnos. Egy kissebb gyerkőcnek ez az egyszerűsített Indi kaland lehet bejön de nekem ez most sajnos kevés volt.

 
P   2020. 01. 02.

Szerintem annyira nem volt rossz. Persze ez nem a felnőtt korosztálynak lett készítve elsősorban, de egyszer simán meg lehet nézni. Én jól szórakoztam rajta.

 
atombence   2019. 12. 03.

Ki tudod mondani azt, hogy....

Láttam egy filmet, hogy miért nem tudom. SPOILER! Már a film elején megismerjük a két fő szálat és a főszereplőket, amit aztán a rendező el is vesz, addig amíg felnőnek. SPOILER VÉGE! Nem tudom, egyszerűen nem tudom mit írjak erről. Egyrészt jó volt látni az eredeti sorozat élőszereplős változatát, másrészt pedig egy izgalmas kalandot rak le elénk a film, ami kicsit giccses, túlhúzott de értelmezhető, ahogy a legtöbb kalandfilmben itt is kialakul szerelem, barátság a végére stb. Számomra ez egy egyszer nézős film lett, ami kicsit a Jack Hunter szériára hajaz, amit bánok is. Ha nagyon őszinte kell hogy legyek, ez a film az ami jobb lett egyszer nézős élőszereplős filmként, mint sorozatban rajzfilmként. Akik szeretik az ehhez hasonló filmeket, akár ezt akár a Jumanji-t, vagy hogy az Indiana Jones-t ne is említsem, azoknak ajánlott. Nem fogod visszasírni egyhamar, hogy újra lásd.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.