Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
50

Dóra és az elveszett aranyváros (2019)

Dora and the Lost City of Gold
Filmadatlap
 
34
Szereplők
2
Vélemények
35
Képek
3
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 12. 04.

Nem tudom miért hiszik azt mostanában hogy jót tesz a meséknek ha élőkarakteresen feldolgozzák. Egyszerűen annyira egysíkú és unalmas volt hogy kár volt megnézni sajnos. Egy kissebb gyerkőcnek ez az egyszerűsített Indi kaland lehet bejön de nekem ez most sajnos kevés volt.

 
atombence   2019. 12. 03.
Ki tudod mondani azt, hogy....

Láttam egy filmet, hogy miért nem tudom. SPOILER! Már a film elején megismerjük a két fő szálat és a főszereplőket, amit aztán a rendező el is vesz, addig amíg felnőnek. SPOILER VÉGE! Nem tudom, egyszerűen nem tudom mit írjak erről. Egyrészt jó volt látni az eredeti sorozat élőszereplős változatát, másrészt pedig egy izgalmas kalandot rak le elénk a film, ami kicsit giccses, túlhúzott de értelmezhető, ahogy a legtöbb kalandfilmben itt is kialakul szerelem, barátság a végére stb. Számomra ez egy egyszer nézős film lett, ami kicsit a Jack Hunter szériára hajaz, amit bánok is. Ha nagyon őszinte kell hogy legyek, ez a film az ami jobb lett egyszer nézős élőszereplős filmként, mint sorozatban rajzfilmként. Akik szeretik az ehhez hasonló filmeket, akár ezt akár a Jumanji-t, vagy hogy az Indiana Jones-t ne is említsem, azoknak ajánlott. Nem fogod visszasírni egyhamar, hogy újra lásd.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.