Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70

Belle és Sébastien: A kaland folytatódik (2015)

Belle et Sébastien, l'aventure continue
Filmadatlap
 
31
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Belle és Sébastien: A kaland folytatódik
 
WaldyxMan   2016. 11. 04.

Nem egy nagy film, bár én bevallom nem láttam az első részt szóval kevésbé ktődtem a karakterekhez. Annyit viszont ez nélkül is meg tuok állapítani, hogy egy silányul felépített kalandfilm rendkívül mérsékelt izgalomfaktorral.

 
M4T   2016. 10. 30.

Az első film bája sajnos szertefoszlott, nagyon egyszerűcske a történet, és nagyon kiszámítható. de meg kell hagyni, hogy az alpesi jelenetek gyünyürűek, és szimpatikusak a szereplők is


 
SethFranco   2017. 09. 30.

Nagyon aranyos, megható film, gyönyörű látvány mellett. A világháború ideje alatt játszódik Franciaországban, hangulatának ez az egyik komponense, másfelől fenn a gyönyörű francia Alpokban, lélegzetelállító környezetben, a maga gondtalan, egyszerű hangulatával. Próbáltam magam átadni a filmnek, hangulatának, nem is annyira a történetre koncentrálni, remek kikapcsolódás volt. A háttérben a kellemes francia sanzon zenével, nagyon kedves, hangulatos film lett, egy szívszorító, s épp emiatt olyan szép történettel.

 
danny   2016. 11. 03.

Jó, hogy visszatért Belle és Sebastien! Ilyen egy kedves kalandfilm szerethető karakterekkel egy aranyos történetben. A régi ifjúsági filmek hangulatát idézi.

Tchéky Karyo
Félix Bossuet
Félix Bossuet
Tchéky Karyo
Félix Bossuet
Félix Bossuet
Tchéky Karyo
Margaux Châtelier
Félix Bossuet
Félix Bossuet
Margaux Châtelier
Thierry Neuvic
 
A kérgesebb lelkű kísérők gyomrát talán megfekszi a realitást olykor nélkülöző sztori és a heroikusság, de a gyönyörű látvány és a cuki kutya talán őket is kárpótolja. 60/100 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.