Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
84

Alice Tükörországban

(Alice Through the Looking Glass)
Alice Tükörországban
 
Bogi87  2016. 06. 01.

Az első fèlòràban izgultam, mi kerekedik ki a vègèn ebből a katyvaszbòl... majd szèpen lassan beindult a törtènet ès egy igazàn szòrakoztatò, jò kis filmnek lehettem nèzője, ami bőven rendelkezik mondanivalòval ès humorban sem szűkölködik. Külön kiemelnèm a film kb. felènèl azt a rèszt, mikor Kalapos ès tàrsai az Idővel viccelődnek. Egy szòval: tetszett.

 
Mavil  2016. 06. 09.

Az Alice Tükörországban szerintem sokkal jobbra és élvezhetőbbre sikerült film, mint 2010-es elődje, az Alice Csodaországban. 3D-ben néztem, látványos volt.

 
hszpp  2017. 02. 02.

A szereplők mentették meg a történetet. mint tudjuk,az igazság az íróról,és Aliceról nem igazán kedves mese.... Pontosan ezért akárhányszor hallom,hogy gyerekeknek mesélik az Alice csodaországbant,kicsit összeszorul a gyomrom...Egy pedofil embert éljenezni számomra kicsit beteg dolog,de nagyon sokan nem tudják a mese valós történetét,s eredetét. Ettől elvonatkoztatva igazán látványosra sikeredett a film,s kifejezetten jó.

 
puffancshercegnő  2016. 09. 10.

Nekem jobban tetszett, mint az Alice Csodaországban. A történet jobban össze volt rakva, az események szépen követték egymást, lefoglalja a nézőt. Johnny Depp nagyon jól hozta az őrült kalapost.

 
Deku  2017. 07. 24.

Nekem tetszett az első rész is és nem vártam kevesebbet ettől sem. Ámbár az elején kissé lassan indult be de szerencsére tényleg kedvelhető lett akár csak elődje.

Helena Bonham Carter
Helena Bonham Carter
Mia Wasikowska
Mia Wasikowska
Mia Wasikowska
Mia Wasikowska
Mia Wasikowska
Mia Wasikowska
Mia Wasikowska
Johnny Depp
Mia Wasikowska
Johnny Depp
Johnny Depp
Mia Wasikowska
Anne Hathaway
Johnny Depp
Helena Bonham Carter
Sacha Baron Cohen
Mia Wasikowska
Johnny Depp
Johnny Depp
Helena Bonham Carter
Mia Wasikowska
Johnny Depp
Johnny Depp
Mia Wasikowska
Filmtekercs
Feszes adaptációra tehát ne számítson senki, mert csalódni fog. Ám el lehet merülni egy rendkívül megkapó és elgondolkodtató látványvilágban, az idő humorában, illetve a tényben, mennyire jól áll Helena Bonham Carternek a nagyfejű szívkirálynő szerepe. És el lehet szomorodni egy két már-már szappanoperákat idéző narratív megoldáson. 6/10
Revizor - Alice Tükörországban
Az Alice Tükörországban majd két órája az izgalmas felütés ellenére lassú folyamként hömpölyög el előttünk. Csúcspont nélküli, kevés feszültséggel és a túlságosan is kihangsúlyozott mondanivalón túl szinte semmilyen téttel nem bíró alkotás született.
Hetediksor: Still Alice
Az egymilliárdos összbevétel tükrében (ha-ha) borítékolható volt a folytatás, szerencsére ehhez nem kellett mindenféle vadhajtásokat létrehozni, hiszen maga Lewis Carroll, Alice kitalálója gondoskodott az újabb történetről még 1871-ben. Tim Burton ezúttal producerként egyengeti Alice útját, aki Kalapos családjának megmentése érdekében kénytelen oda-vissza utazni az időben.
 

Idő tarkója helyén is egy fogaskerék helyezkedik el, hogy még találóbb legyen a megformálása.

(mamiéstöti2)
 

Idő jobb kezét Wilkins-nek hívják a filmben.

(mamiéstöti2)
 

James Bobin, rendező történész végzettségű. Kalapos családjának városát, Wit's Endet Bobin Dubrovnikban és Cotswoldsben tett történelmi sétái ihlették.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.