Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Percy Jackson: Szörnyek tengere (2013)

Percy Jackson: Sea of Monsters
Filmadatlap
 
27
Szereplők
26
Vélemények
22
Képek
2
Videók

Galéria (22)

Videók (2)

 
Filmező   2019. 12. 30.

legújabb vélemény

0

nekem tetszik mert szeretem az ilyen filmeket

 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

0

Alapvetően nem lettek a Percy filmek filmművészeti csúcspontok, de mivel imádom Rick Riordan írásait, ezzel az alkotással is elfogult vagyok. Nagyon szeretem a cselesen, történelemmel szőtt gyermekmeséit az írónak. Jobban is meg lehetett volna oldani... több»

 
Norbert93   2019. 04. 28.

0

Az első rész sem egy nagy film, de ez még azt a szintet sem ütötte meg. Igaz, hogy tiniknek készült film, de nem tudom elképzelni, hogy túlságosan is megfogta volna őket. Bugyuta látványfilm fiataloknak, semmi egyéb.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

0

Én az első résztől sem ragadtattam el magam. Ez a félisten dolog meg sok sebből vérzi. Helyenként jó volt a látvány, de valahogy az apasztori nem tetszik.

 
TribeBubu   2016. 11. 27.

0

Egy fokkal jobban tetszett, mint az első rész, bár, mint annak értékelésében említettem, abban a CGI jelenetek óriásiak voltak. Ebben pedig teljesen átlagosak. Viszont a sztorit kommerszsége ellenére sokkal élvezhetőbbnek találtam. Szerencsére Grover... több»

 
Csillagpor   2018. 10. 21.

0

Imádom az összes Rick Riordan által kreált Percy Jackson könyvet, így elképzelhető hogy elfogult vagyok, de nekem a film is nagyon tetszett. Vicces, akciódús, az animáció pedig megállja a helyét, kifejezetten szép.

 
Zsofi821   2015. 04. 29.

0

Jobban tetszett mint a Villámtolvaj. Az első rész története nem ütött akkorát, ellenben a második résszel. Kidolgozottabb volt a látványvilág, a színészi játék és maga a történetmesélés is. Jobban körüljárta a görög mitológia világát.

A film összbevétele 199 850 315 dollár volt (imdb.com).

 

A film Rick Riordan azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Alexandra Daddario forgatás közben jött rá, hogy hajlamos a tengeri betegségre, ami szerencsés, mivel a karaktere is tengeri beteg lesz.

(kázsé)
 

Alexandra Daddario ebben a filmben kiszőkítette a haját, hogy a jobban hasonlítson a könyvbeli szereplőre, bár az előző filmben a természetes sötét haját viselte.

(kázsé)
 

Leven Rambin barna parókát visel a filmben.

(kázsé)
 

A különleges effektekért felelős társaság sok olyan szörnyet készített, amelyek végül nem kerültek be a filmbe.

(kázsé)