Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
71

Percy Jackson: Szörnyek tengere (2013)

Percy Jackson: Sea of Monsters
Filmadatlap
 
27
Szereplők
26
Vélemények
22
Képek
2
Videók
 
Filmező   2019. 12. 30.

legújabb vélemény

nekem tetszik mert szeretem az ilyen filmeket

 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

Alapvetően nem lettek a Percy filmek filmművészeti csúcspontok, de mivel imádom Rick Riordan írásait, ezzel az alkotással is elfogult vagyok. Nagyon szeretem a cselesen, történelemmel szőtt gyermekmeséit az írónak. Jobban is meg lehetett volna oldani a történetet a filmben, de így is élvezhető, csak kötelező elolvasni hozzá a könyvet, és mindjárt izgalmasabb is.


 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Én az első résztől sem ragadtattam el magam. Ez a félisten dolog meg sok sebből vérzi. Helyenként jó volt a látvány, de valahogy az apasztori nem tetszik.

 
Norbert93   2019. 04. 28.

Az első rész sem egy nagy film, de ez még azt a szintet sem ütötte meg. Igaz, hogy tiniknek készült film, de nem tudom elképzelni, hogy túlságosan is megfogta volna őket. Bugyuta látványfilm fiataloknak, semmi egyéb.

 
TribeBubu   2016. 11. 27.

Egy fokkal jobban tetszett, mint az első rész, bár, mint annak értékelésében említettem, abban a CGI jelenetek óriásiak voltak. Ebben pedig teljesen átlagosak. Viszont a sztorit kommerszsége ellenére sokkal élvezhetőbbnek találtam. Szerencsére Grover elbénázott másodhegedűs karakteréből is visszavettek. Ám sajnos a lényeges részei a cselekménynek megint sima koppintásai a görög mitológiának. Ez még mindig elég gyatra próbálkozás. A Harry Potter filmek által gerjesztett tinifantasy cunamijának egyik utóhulláma :(

A film összbevétele 199 850 315 dollár volt (imdb.com).

 

A film Rick Riordan azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Alexandra Daddario forgatás közben jött rá, hogy hajlamos a tengeri betegségre, ami szerencsés, mivel a karaktere is tengeri beteg lesz.

(kázsé)
 

Alexandra Daddario ebben a filmben kiszőkítette a haját, hogy a jobban hasonlítson a könyvbeli szereplőre, bár az előző filmben a természetes sötét haját viselte.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.