Alexandra Daddario (galériánkban) az elmúlt években olyan nagysikerű produkciókban vállalt szerepet, mint A Fehér Lótusz, A törvény nevében, a Baywatch vagy épp a Percy Jackson: Szörnyek tengere, ám az kis köztudott, hogy a színésznő igencsak aktív a közösségi médiában is.

Daddarióról legutóbb egy igencsak ízléses fotó jelent meg, amelyen pin-up stílusú sminkben és ruhában látható egy ágyon fekve. Kétségtelen, hogy a színésznő bármilyen stílust is ölt magára, az mindig nagyon jól áll neki.

A színésznő pályafutásában a már említett Percy Jackson hoztam meg az áttörést, amely a Disney+-on egy új formátumban tűnik fel. Noha Daddario nem vesz részt a munkálatokban, korábban viszont felajánlotta a segítségét Leah Sava Jeffries színésznőnek a felkészülésben, nemrégiben pedig Primetime Emmy-díjra jelölték a legjobb női mellékszereplőnek járó kategóriában A Fehér Lótuszban nyújtott alakításáért.

Daddario meglehetősen mozgalmas időszakot él meg, hiszen a jövőben a Mayfair Witchesben lesz látható.

dráma | fantasy | horror

Egy idegsebészt követhetünk nyomon, aki felfedezi, hogy ő egy boszorkánycsalád valószínűtlen örököse. Meg kell küzdenie egy baljós szellemmel, amely generációk óta kísérti... több»