Ez az új film épp most nyomta le a Fűrész X-et a mozikban

A Paramount animációs folytatása, a Mancs őrjárat: A szuperfilm dominált a kasszáknál: 23 millió dollárt keresett a nyitóhétvégén az észak-amerikai mozikban. 

Ez jelentősen magasabb bevétel, mint amit a 2021-es elődje, a Mancs őrjárat: A film produkált, amely 13 millió dollárt hozott a debütáláskor. Globálisan az új rész már 46,1 millió dollárt kaszált. Annak ellenére, hogy még így sem versenyezhet a Disney és a Pixar blockbustereivel, a franchise igen nyereséges, így nem véletlen, hogy már a múlt héten zöld utat kapott a harmadik film.

Az új filmek közül a Fűrész X. 18 millió dollárral biztosította a második helyet, Az Alkotó című sci-fi thriller előtt, amely 14 millió dollárt keresett, ami 80 millió dolláros költségvetése mellett elég szerény eredmény. 

Az apáca 2 folytatta a remek szereplést, 4,6 millió dollárt keresett a negyedik hétvégén, mely a negyedik helyre volt elegendő, és ezzel 76,7 millió dollárra növelte hazai összbevételét.

A Fűrész X. október 5-től látható a hazai mozikban, míg a Mancs őrjárat: A szuperfilm október 12-én debütál itthon.

akció | animáció | kaland | vígjáték

Egy rejtélyes meteorit zuhan Kalandvárosra, és rendkívüli képességekkel ruházza fel a Mancsőrjárat csapatának kutyáit. Köztük van Skye is, aki ezt régóta dédelgetett... több»