Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
40
Szereplők
8
Vélemények
66
Képek
5
Videók
 
indingo   2020. 10. 27.

legújabb vélemény

Amikor elkezdtem nézni, még nem tudtam, mibe vágok bele. Ennyiszer a p betűs szó még nem hangzott el sorozatban. Amennyi poharat ebben eltörtek.... Történelemórákon biztos nem fogják vetíteni.

 
MP170506   2020. 07. 03.

Remek sorozat! Kiválóak a karakterek, a színészek játéka is nagyszerű. Van benne humor, izgalom, feszültség. Engem lekötött, ilyen sorozat kellene még több!


 
Bazzzsi   2020. 10. 19.

A vége szerintem nem sikerült valami izgalmasra. A történet maga érdekes és kicsit kedvet kap az ember, hogy utána olvasson az igazi történelemnek.

 
Annuska   2020. 10. 14.

Stílusát tekintve nem tudtam milyen sorozatra számíthatok, amikor elkezdtem nézni. Helyenként vulgáris, a története nem egy megszokott kosztümös filmre jellemző.

 
Balazs   2020. 06. 11.

Nincs mit túlságosan ragozonom rajta. Egyszerűen piszok jó sorozat a Nagy Katalin, irtó jó színészekkel és elképesztően jó díszletmegoldásokkal. Szerintem ez annak is bejön majd, aki nem kifejezetten rajong a kosztümös filmekért.

 
wesselmaister   2020. 06. 04.

A korona után szerinte a Nagy Katalin szintén egy igazán remek történelmi dráma. Bár ebben a tekintetben egész biztosan fenntartásokkal fogadnám mindenki helyében. Mindenesetre nagyon izgalmas és fordulatos, amelyet kevés műfajtársa mondhat el magáról.

 
LaceeeK   2020. 05. 07.

A Helen Mirren főszereplésével készült sorozat után számomra elég zavaró az az óriási kontraszt, ami a "két Katalin" személyisége közt látható. Míg abban egy érett uralkodót láttunk, ebben a sorozatban bohókás fiatal lányként jelenik meg a cárnő. Nem... több»

Galéria (66)

Videók (5)