Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
40
Szereplők
5
Vélemények
66
Képek
5
Videók
 
MP170506   2020. 07. 03.

legújabb vélemény

Remek sorozat! Kiválóak a karakterek, a színészek játéka is nagyszerű. Van benne humor, izgalom, feszültség. Engem lekötött, ilyen sorozat kellene még több!

 
grigoriy1rem   2020. 06. 11.

Nincs mit túlságosan ragozonom rajta. Egyszerűen piszok jó sorozat a Nagy Katalin, irtó jó színészekkel és elképesztően jó díszletmegoldásokkal. Szerintem ez annak is bejön majd, aki nem kifejezetten rajong a kosztümös filmekért.


 
gandalf01   2020. 06. 04.

A korona után szerinte a Nagy Katalin szintén egy igazán remek történelmi dráma. Bár ebben a tekintetben egész biztosan fenntartásokkal fogadnám mindenki helyében. Mindenesetre nagyon izgalmas és fordulatos, amelyet kevés műfajtársa mondhat el magáról.

 
Ximpi   2020. 05. 07.

A Helen Mirren főszereplésével készült sorozat után számomra elég zavaró az az óriási kontraszt, ami a "két Katalin" személyisége közt látható. Míg abban egy érett uralkodót láttunk, ebben a sorozatban bohókás fiatal lányként jelenik meg a cárnő. Nem is túl információgazdag, és nem mondanám különösebben látványosnak sem, engem nem győzött meg.

 
zeus1000   2020. 05. 05.

Ez a sorozat se a történelmi pontosságáról lesz híres... Jókora adag intrika és erotika van benne, ezért mindent összevetve szórakoztató, de messze nem a legjobb életrajzi sorozat.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.