Az elmúlt napokban szinte mindenki a Zack Snyder rendezésében készült Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermekeről beszélt, van itt azonban valami, ami vélhetően legalább ekkora figyelmet igényelne. Merthogy Bradley Cooper filmje, a Maestro messzemenően lemaradt mindenfajta nézettségi toplistáról.

A legendás zeneszerző és karmester, Leonard Bernstein életéről szóló alkotásban ráadásul maga Cooper viszi a főszerepet. A december 20-án debütált film a Netflix potenciálisan Oscar-esélyes megjelenése, ám enyhén szólva is úgy tűnik, hogy egyelőre nem keltette fel az előfizetők érdeklődését.

A legfrissebb adatok szerint a Maestro nem szerepelt a platform legnézettebb tartalmai között, ellenben a Rebel Moon jelenleg listavezető a magyarországi előfizetők körében, a legnézettebb tartalmak között továbbá olyan címek találhatók, mint a Családi cserebere, a Csak egy átlagos karácsony és a Holiday.

Egyelőre persze csak találgatni lehet, miért is maradt el a Maestro sikere, a karácsonyi időszakban az emberek jó része könnyedebb filmes kikapcsolódásra vágyik, így Cooper rendezése még könnyen felkeltheti sokak érdeklődését. A kritikusok mindenesetre nagyon pozitívan fogadták, jelenleg 79 százalékon áll a RottenTomatoes-on, míg azon hazai nézők, akik már látták, a mafabon 75 százalékra értékelték.

Mindenesetre a Maestro már elérhető a platform tartalomkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

64 Maestro  (2023)

dráma | életrajzi | romantikus | zenés

Leonard és Felicia bonyolult szerelmi története, attól kezdve, hogy 1946-ban egy partin megismerkedtek, két eljegyzésen, 25 évig tartó házasságon és három gyermeken keresztül. több»