Hirtelen 30

Hirtelen 30

13 Going on 30

Hirdetés

Miután a születésnapi bulija csúnya lebőgés volt, Jenna Rink (Jennifer Garner) úgy érzi, a felnőttek élete sokkal jobb. A kislány szeretne elbújni a világ elől, amíg harmincéves nem lesz. Csodás módon kívánsága valóra válik. Jenna már felnőtt nőként ébred, és úgy fest, mindene megvan.… Több

Rendező: Gary Winick
Forgatókönyvíró: Josh Goldsmith, Cathy Yuspa
Premier (HU): 2004.07.22.

2026.04.08 SaSa

Olyan nagyon nincs mit írni róla. Nem egy nagy sztori, viszont kifejezetten szórakoztató. Olyan... hétvégén, családilag megnézős, könnyed délutáni film. A Megint 17, vagy a Ha igaz volna, Nem férek a bőrödbe színvonal... Kellemes kikapcsolódás, semmi több.

Hú,azta de de gyenge.Garner és a többiek.Sajnos,ma ilyen egy vígjáték.Színészi játék itt már a fiataloknál szinte semmi,a történet lopott,és sajnos a humoros részek nagy többsége gáz,és kellemetlen.Szinte nézhetetlen.

2017.10.22 Deku

Elsősorban tetszett a történet mivel nagyon gördülékenyen haladt de a színészek is helyükön voltak. Ennél tökéletesebb színészi gárdát nem tudtak volna összeválogatni.

2017.10.26 indingo

Férfi és női változata is van a filmnek, hogy örüljön mindkét nem. A története kicsit mese szagú, furcsa most visszanézni és a már Oscar-díjas Brie Larsont látni ebben a filmben.

Jennifer Garner javasolta, hogy Gary Winick rendezze meg a filmet.Szerző: ArpiHajdu és Réci