Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
76%

Hirtelen 30 (2004)

13 Going on 30
Filmadatlap
 
27
Szereplők
22
Vélemények
23
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 16.

legújabb vélemény

0

Hú,azta de de gyenge.Garner és a többiek.Sajnos,ma ilyen egy vígjáték.Színészi játék itt már a fiataloknál szinte semmi,a történet lopott,és sajnos a humoros részek nagy többsége gáz,és kellemetlen.Szinte nézhetetlen.

 
Deku   2017. 10. 22.

1

Elsősorban tetszett a történet mivel nagyon gördülékenyen haladt de a színészek is helyükön voltak. Ennél tökéletesebb színészi gárdát nem tudtak volna összeválogatni.


 
indingo   2017. 10. 26.

0

Férfi és női változata is van a filmnek, hogy örüljön mindkét nem. A története kicsit mese szagú, furcsa most visszanézni és a már Oscar-díjas Brie Larsont látni ebben a filmben.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 09. 30.

0

A Hirtelen 30 szerintem egy jól sikerült vígjáték, amelyben megismerhetjük Jennifer Garner komikus oldalát is a sok szexi akcióhősnős film után. S meg kell, hogy mondjam, sziporkázik ebben a filmben, ahol el kell hitetnie a nézővel, hogy ő egy tizenh... több»

 
Ms. Akárki   2019. 08. 04.

0

Jennifer Garner tökéletesen elviszi a hátán a filmet. Hasonló témában volt már egy ilyen film Tom Hanks-el de ez még talán jobban is sikerült. Tökéletes romantikus szál és remek popszámok teszik még élvezetesebbé.

 
Norbert93   2019. 06. 01.

0
Kellemes meglepetés

Nagyon fura, így utólag belegondolni, hogy Mark Ruffalo és Brie Larson is szerepelt a filmben. Egyébiránt egy igényesebb és élvezhető romantikus vígjáték, némi bájjal és ötletességel. Kisebb mondanivalót is felfedeztem a filmben, ami nem biztos, hogy szándékos, de nekem az jött le a film cselekményéből, mintha azt sugallná, hogy ne akarj menő lenni, ha nem is vagy az. Nem az én világom, de jól elszórakoztam rajta.

 
kevelin   2017. 10. 21.

0

Nekem abszolút bejött a film. Jennifer Garner nem ilyen szerepekben szokhattuk meg de nagyon jól eljátszotta. Abszolót hiteles volt. Jókat derültem néhány jeleneten és annak ellenére hogy kiszámatható film volt végignéztem anélkül hogy untam volna.

Galéria (23)

Videók (1)

A film összbevétele 39 223 950 dollár volt (imdb.com).

 

Jennifer Garner javasolta, hogy Gary Winick rendezze meg a filmet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A 13 éves Jenna asztalán látható egy Madonnáról készült fénykép. A 30 éves Jenna lakásában viszont látjuk ezt a fényképet, de már dedikáltatva.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A kendő, amivel a fiatal Jenna szemét letakarják, ugyanabból az anyagból készült, mint a 30 éves Jenna szemkötője, amikor reggel felébred.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bár Jennifer Garner-t válogatták be hamarabb a filmbe, nagyon ideges volt, amikor meghallotta, hogy Mark Ruffalo lesz a filmbéli partnere, ugyanis Garner óriási rajongója volt a színésznek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Judy Greer úgy nyilatkozott, hogy ő maga sokkal csúnyább tinédzser volt, mint Alexandra Kyle, aki a filmbéli fiatal karakterét alakítja. A színésznő anyukája azonban amikor meglátta Kyle-t felkiáltott: "Mintha újra a kislányomat látnám".

(ArpiHajdu és Réci)
 

Sean Marquette, aki a fiatal Matt-et (Mark Ruffalo fiatalkori énjét) alakítja dagi jelmezt viselt a forgatás alatt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Christa B. Allen legkedvesebb jelenete a filmben, amikro Jenna wc-papírral tömi ki a melltartóját.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jennifer Garner azt nyilatkozta, a fiatal Jenna-t alakító Christa B. Allen a megszólalásig hasonlít saját tinédzserkori énjére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film egy korábbi verziójában a készítők azt szerették volna, hogy Jennifer Garner és Mark Ruffalo alakítsák saját maguk fiatal énjét.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A készítők megoldották, hogy a két Jennifer (Garner és Lopez) együtt szerepeljenek a filmvásznon. Jenna ugyanis a J-Lo címlapok sorsáról vitatkozik a főnökével. A jelenet azért érdekes, ugyanis Jennifer Garner későbbi férje, Ben Affleck menyasszonya Jennifer Lopez volt.

(ArpiHajdu és Réci)