Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Hirtelen 30 (2004)

13 Going on 30
Filmadatlap
 
27
Szereplők
19
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Hirtelen 30
 
indingo   2017. 10. 26.

Férfi és női változata is van a filmnek, hogy örüljön mindkét nem. A története kicsit mese szagú, furcsa most visszanézni és a már Oscar-díjas Brie Larsont látni ebben a filmben.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 09. 30.

A Hirtelen 30 szerintem egy jól sikerült vígjáték, amelyben megismerhetjük Jennifer Garner komikus oldalát is a sok szexi akcióhősnős film után. S meg kell, hogy mondjam, sziporkázik ebben a filmben, ahol el kell hitetnie a nézővel, hogy ő egy tizenhárom éves lány egy harminc éves nő bőrében, akiről mindenki azt hiszi, hogy csalfa és beképzelt. Garner olyan természetességgel rázza ki a kisujjából ezt a szerepet, hogy azt öröm nézni. Filmbéli partnere Mark Ruffalo, aki mára már egy igazi A-kategóriás színésszé nőtte ki magát, ám én ebben a filmben láttam először és talán a legtöbbször is (köszönhetően annak, hogy a Hirtelen 30 is egy olyan film, amelyet szinte másfél hetente lead valamely tv-csatorna). A sztori egyébként nem okoz túl sok meglepetést, s a felépítése is nagyban hasonlít a szokásos romantikus filmekéhez, a film nagy előnyét szerintem a karakterekből (és az azokat alakító színészekből) nyeri. Számomra sokkal élvezetesebb a filmnek az első harmada, amikor még nem komolyodik be a történet és nem válik egy gyerekkori szerelemet üldöző romantikus maszlaggá. Amikor az immár harminc éves Jenna próbálja kiélvezni hirtelen kapott felnőttségét, s felfedezi újdonsült ruhatárát vagy amikor a bárban egy tizenkét éves srácot akar felcsípni… az azért ad egy-pár élvezetes percet a nézőnek. A sok gyenge romkom mellett, a Hirtelen 30 egy üde színfolt. Én szeretem!


 
Deku   2017. 10. 22.

Elsősorban tetszett a történet mivel nagyon gördülékenyen haladt de a színészek is helyükön voltak. Ennél tökéletesebb színészi gárdát nem tudtak volna összeválogatni.

 
NFG   2018. 03. 23.

Szerintem semmi különleges nem volt a filmben! Kicsit laposnak találtam és esetlennek! Kellemes kis film, de nem szabad sokat várni tőle! Egyszer nézhető!

 
kevelin   2017. 10. 21.

Nekem abszolút bejött a film. Jennifer Garner nem ilyen szerepekben szokhattuk meg de nagyon jól eljátszotta. Abszolót hiteles volt. Jókat derültem néhány jeleneten és annak ellenére hogy kiszámatható film volt végignéztem anélkül hogy untam volna.

 

Jennifer Garner javasolta, hogy Gary Winick rendezze meg a filmet.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A 13 éves Jenna asztalán látható egy Madonnáról készült fénykép. A 30 éves Jenna lakásában viszont látjuk ezt a fényképet, de már dedikáltatva.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A kendő, amivel a fiatal Jenna szemét letakarják, ugyanabból az anyagból készült, mint a 30 éves Jenna szemkötője, amikor reggel felébred.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.