Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
iq.csabi   2020. 03. 30.

legújabb vélemény

Egy nagyszerű romantikus-vígjáték. Többszöri nézés után is vicces. Mindenképpen kötelező darab.

 
indingo   2019. 07. 02.

Nekem bejön ez a film és többször is megtudom nézni, talán azért mert kedvelem az időutazós filmeket és itt egyáltalán nem erőltetett sőt ötletes és hihető. Kerek, cselekményes a története. A két fő karaktert alakító szénész is nagyon passzol egymásh... több»


 
Deku   2017. 11. 20.

Nagyon nem szeretem az efféle filmeket, tettem vele mégis egy próbát ám feleslegesen. Ettől a filmtől bizony én nem voltam odáig, sőt nem hogy odáig nem voltam de egyenesen nem kedveltem.

 
Berto49   2019. 06. 08.

Herceg a múltból

Ritka eset ha egy-egy romcom megnézéséről döntök. Ezt viszont már többször láttam, főleg rosszkedv esetén választom. Az időutazás a film esetében kimondottan érdekes, meg a két fiatal főszereplő is kiválóan alakít benne. Meg Ryan számára nem jelentett különösebb nehézséget Kate figuráját eljátszani, hiszen a korábbi filmjeiben is gyakorlatilag ugyanazt a karaktert jelenítette meg. Hugh Jackmantől Leopold alakja már többet követelt, az különösen tetszett, hogy viselkedésében, választékos, cizellált beszédmódjával hihetően játszotta el a 100 évvel későbbi világba belecsöppent herceg alakját. A lovas üldözési jelenet közben eszembe jutott a régi sláger: „Miről álmodik a lány, hogy jön egy királyfi tán, hófehér paripán?” Itt ugyan nem királyi herceg lovagolt, de a paripa valóban hófehér volt. Néhány anakronizmus belekerült a filmbe, például Leopold beszél a „Bohémélet” című operáról, pedig a bemutatója 1896-ban volt, vagy Hasfelmetszõ Jackről, aki a herceg korától jó egy évtizeddel később követte el a gyilkosságait. Sting romantikus szerelmes dala kiválóan illett a film végéhez. Az biztos, hogy nem a filmművészet csúcsa, de egy kellemesen szórakoztató mese minden korosztály számára.

 
TomÁcs   2019. 09. 23.

Hugh Jackman és Meg Ryan annyira jó páros a filmben. Izzik köztük a levegő. A története is nagyon helyes, romantikus alkatoknak kötelező.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Hugh Jackman miatt néztem meg csak végül, de nem bántam meg. Kellemes kis romantikus film egy csipet időutazós témával fűszerezve. Aranyos volt ahogy a két világ szokásai ütköznek. A női főszereplő annyira nem nyerte el a tetszésemet sajnos.

 
Karolyka   2016. 07. 27.

Nagyon jó alapötletű romantikus vígjáték a Kate és leopold. Nagyon kevesen ismerik mára már pedig tényleg jó kikapcsolódást nyújt egy hideg éjszakán. Aranyos történet klassz színészekkel. Más nagyon nem is kell egy kikapcsolódáshoz. Hugh Jackman neve pedig végképp meggyőzött.

Galéria (16)

Videók (2)

A film összbevétele 76 019 048 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Leopold üldözi Stuartot le a lépcsőn, majd ki a házból, úgy tűnik, hogy Stuart ugrik egy pár métert egy másodperc alatt. A rendezői változatban, a két férfi Kate-be botlik abban a jelenetben.

(rbernadett)
 

Eredetileg Sandra Bullock játszotta volna Kate szerepét.

(rbernadett)
 

Hugh Jackman órákat vett a 19. századi etikettből Jane Gibson szakértőtől (aki az Értelem és érzelem (1995) színészeit is segítette). Emellett megtanult társastáncolni és lovagolni is a film kedvéért.

(rbernadett)