Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Földre szállt boszorkány (2005)

Bewitched
Filmadatlap
 
21
Szereplők
7
Vélemények
35
Képek
2
Videók

Galéria (35)

Videók (2)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

0

Nagyon kellemes meglepetés volt ez a film. Bár a kányszerű romantikus szál itt is sok volt már kicsit. Nicole Kidmanre mintha ráírták volna ezt a szerepet. Imádtam, ahogy próbál nem boszi lenni:D

 
rbernadett   2015. 09. 08.

0

Nagyon aranyos kis vígjáték, bár a férfi főszereplő egy kicsit sok. Úgy is mondhatnám kimondottan idegesítő. Viszont Kidman, Caine és MacLaine bőven ellensúlyozza. Annak idején láttam az eredeti sorozatot, ami alapján készült így még érdekesebb volt.

 
hszpp   2017. 02. 02.

0

Nagyon nagyon édes ez a film. Akárhányszor megtudnám újra nézni, egyáltalán nem lehet megunni,de ez a szereplők hihetetlen alakítása miatt. A történet is nagyon aranyos.:)) Kidman pedig mint mindig,tökéletes.

 
clay00   2017. 02. 26.

0

Félre sikerült ripacskodás az egész film. Kidolgozatlan az egész, valahogy minden szereplő a maga útját járja a filmben. semmire nem jó a film,még egy jót nevetni sem.

 
Borsossy   2016. 01. 12.

0

Számomra nagyon meglepő volt az alacsony pontszám. Annál sokkal, de sokkal jobb filmről van szó. Tessék megnézni. Igazán szerethető, vicces film, és nagyon rendben van minden szempontból. :)

 
Karolyka   2016. 07. 27.

0

Nagyon szeretem ezt a filmet pedig rendkívül sablonos és unalmas sokszor, de egyszerűen egy olyan bájt adtak neki ami miatt újra és újra meg akarja nézni a néző és újra át akarja élni a boszi történetét, életét. Nicole Kidman nagyon klassz benne. Teli találat.

 
habtündér   2019. 04. 23.

0

Pontosabban 3,6 csillag!:D Szerintem egészen szórakoztató romkom. Nicole-hoz nagyon illet a karaktere, és én bírtam a fura párosukat is Will Ferellel (pedig, ahogy emlékszem, anno megkapták az aktuális Arany-Málna-díjat:P)

A film összbevétele 131 426 169 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt az első film, amelyet Nicole Kidman kislányai, Sunday és Faith megnéztek. Nagyon csalódottak voltak, amikor rájöttek, hogy az édesanyjuk valójában nem tud varázsolni.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Kristin Chenoweth karakterét kimondottan neki írták, mert Nicole Kidman nagyra értékelte Gilda szerepében a "Wicked" című Broadway musicalben.

(rbernadett)
 

A filmet kiállított seprűkkel reklámozták a mozikban.

(rbernadett)
 

Nigel Bigelow szerepét kimondottan Michael Caine-nek írták.

(rbernadett)