Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
rbernadett   2015. 09. 08.

Nagyon aranyos kis vígjáték, bár a férfi főszereplő egy kicsit sok. Úgy is mondhatnám kimondottan idegesítő. Viszont Kidman, Caine és MacLaine bőven ellensúlyozza. Annak idején láttam az eredeti sorozatot, ami alapján készült így még érdekesebb volt.

 
hszpp   2017. 02. 02.

Nagyon nagyon édes ez a film. Akárhányszor megtudnám újra nézni, egyáltalán nem lehet megunni,de ez a szereplők hihetetlen alakítása miatt. A történet is nagyon aranyos.:)) Kidman pedig mint mindig,tökéletes.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Nagyon kellemes meglepetés volt ez a film. Bár a kányszerű romantikus szál itt is sok volt már kicsit. Nicole Kidmanre mintha ráírták volna ezt a szerepet. Imádtam, ahogy próbál nem boszi lenni:D

 
clay00   2017. 02. 26.

Félre sikerült ripacskodás az egész film. Kidolgozatlan az egész, valahogy minden szereplő a maga útját járja a filmben. semmire nem jó a film,még egy jót nevetni sem.

 
Karolyka   2016. 07. 27.

Nagyon szeretem ezt a filmet pedig rendkívül sablonos és unalmas sokszor, de egyszerűen egy olyan bájt adtak neki ami miatt újra és újra meg akarja nézni a néző és újra át akarja élni a boszi történetét, életét. Nicole Kidman nagyon klassz benne. Teli találat.

A film összbevétele 131 426 169 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt az első film, amelyet Nicole Kidman kislányai, Sunday és Faith megnéztek. Nagyon csalódottak voltak, amikor rájöttek, hogy az édesanyjuk valójában nem tud varázsolni.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Kristin Chenoweth karakterét kimondottan neki írták, mert Nicole Kidman nagyra értékelte Gilda szerepében a "Wicked" című Broadway musicalben.

(rbernadett)
 

A filmet kiállított seprűkkel reklámozták a mozikban.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.