Penelope Wilhern gazdag családba született, ám a Wilhernek átka sújtja. Meg kell törnie a családi átkot azáltal, hogy megtalálja az igaz szerelmét. A családi birtokon magányosan várja, hogy elé járuljanak a kérők, ám amint tudomást szereznek az átokról, kereket oldanak. Egy bulvárlap riportere… Több

Író: Leslie Caveny

84 Édes kis malackám (2006)
Nagyon jó film. Véletlenül bukkantam rá és nem bántam meg hogy megnéztem, mert egy nem kimondottan tipikus romantikus film. Tanulságos és érzelmes, ahogy a fiatal lány külső és belső vívódásai követhetjük nyomon a kinézete, az orra miatt. Szerencsére mindig akad akinek nem csak a külső a fontos.
Egy film bőrébe bújtatott gyerek mese. Kedveltem a történetét, mert picit kiszámítható volt, de újszerűnek is tartottam. Egyszerű humora van és a színészek is mindent megtettek a siker érdekében.
Kellemes mese-film romantikusoknak. A történet persze kicsit nevetséges, de valahogy mégis szerethető. Gyerekekkel is bátran megnézhető, picit felhívva a figyelmet arra, hogy a külső nem minden.
A forgatásra 2006 januárjában került sor. A filmet 15M $-ból forgatták le. Világszinten 21,156,270 $-t keresett a film a mozikban.