Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
31
Szereplők
39
Vélemények
28
Képek
3
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Az egyik kedvenc gyerekkori vígjátékom, melyben Mel Gibson egy teljesen új oldalát mutatja meg és a film egyedülálló módon ad betekintést a női gondolkodásba.

 
indingo   2017. 04. 15.

Mel Gibson nagyon eltalálta a karakter, mert elég kéjenc feje volt. A történet picit bugyuta, de azért lehet rajta szórakozni. Csoda, hogy nem készült belőle második rész.


 
rbernadett   2015. 09. 08.

Az alapötlet nagyon jó lett volna és eredeti, de nem biztos, hogy Mel Gibsonra bíztam volna a főszerepet. Valahogy nekem nem volt hiteles ebben a szerepben, annak ellenére sem, hogy szerepelt már más vígjátékban is, amiben szerettem.

 
Berto49   2017. 09. 16.

Mel Gibson rajongóknak kötelező minden évben legalább egyszer megnézni, ám én nem vagyok az, elég nehéz volt végigkínlódni. Helen Hunt szerintem nem üti meg a színésznői mértéket, mindig ugyanolyan, vagyis semmilyen. Nem is figyeltem, hogy nő (Nancy Meyers) a rendező, ha tudom, akkor meg sem nézem (micsoda felháborító diszkrimináció!). Gibsonról sokat pletykál a net, jócskán túl van a fénykorán, rendezőként is színészként is.

 
Szilonka   2017. 07. 11.

Kellemes kikapcsolódást nyújt a film, ha nem gondoljuk nagyon túl. Kicsit sértő mind a férfiak, mind a nők számára, de elnéztem neki az utóbbit.

A film összbevétele 191 300 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film magyar címe eredetileg Női agy lett volna; egy mozimagazinban volt egy nagy összeállítás arról, milyen filmek várhatók a következő hónapokban, s ott ezzel a címmel szerepelt. Viszont úgy látszik, a hazai forgalmazó a film alkotóival párhuzamosan változtatott címet az új angol cím szó szerinti lefordításával.

(Attila G.)
 

2000-ben a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A film eredeti címe Head Games volt.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.