Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
78%

Mi kell a nőnek? (2000)

What Women Want
Filmadatlap
 
29
Szereplők
40
Vélemények
28
Képek
3
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 15.

legújabb vélemény

0

Amikor megnéztem,már a film elején megkérdeztem magamtól: -Miért Gibson??? Hihetetlen melléfogás,mint ahogy Helen Hunt is az.Übergagyi a javából.Értékelhetetlen.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

1

Az egyik kedvenc gyerekkori vígjátékom, melyben Mel Gibson egy teljesen új oldalát mutatja meg és a film egyedülálló módon ad betekintést a női gondolkodásba.


 
indingo   2017. 04. 15.

0

Mel Gibson nagyon eltalálta a karakter, mert elég kéjenc feje volt. A történet picit bugyuta, de azért lehet rajta szórakozni. Csoda, hogy nem készült belőle második rész.

 
rbernadett   2015. 09. 08.

0

Az alapötlet nagyon jó lett volna és eredeti, de nem biztos, hogy Mel Gibsonra bíztam volna a főszerepet. Valahogy nekem nem volt hiteles ebben a szerepben, annak ellenére sem, hogy szerepelt már más vígjátékban is, amiben szerettem.

 
Berto49   2017. 09. 16.

0

Mel Gibson rajongóknak kötelező minden évben legalább egyszer megnézni, ám én nem vagyok az, elég nehéz volt végigkínlódni. Helen Hunt szerintem nem üti meg a színésznői mértéket, mindig ugyanolyan, vagyis semmilyen. Nem is figyeltem, hogy nő (Nancy ... több»

 
Szilonka   2017. 07. 11.

0

Kellemes kikapcsolódást nyújt a film, ha nem gondoljuk nagyon túl. Kicsit sértő mind a férfiak, mind a nők számára, de elnéztem neki az utóbbit.

 
Norbi   2018. 07. 26.

0

Kicsit gyerekes ötletből merít a film, de nagyon tetszett. Minden perc amikor a nők gondolatait hallgatta szórakoztató volt, és egy kerek kis történet is társul hozzá.

Galéria (28)

Videók (3)

A film összbevétele 191 300 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film magyar címe eredetileg Női agy lett volna; egy mozimagazinban volt egy nagy összeállítás arról, milyen filmek várhatók a következő hónapokban, s ott ezzel a címmel szerepelt. Viszont úgy látszik, a hazai forgalmazó a film alkotóival párhuzamosan változtatott címet az új angol cím szó szerinti lefordításával.

(Attila G.)
 

2000-ben a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A film eredeti címe Head Games volt.

(SódóGA)
 

A reklámügynökség dolgozóit a Leo Burnett és a BBDO munkatársai alakították.

(SódóGA)
 

A fürdőszobai jelenetben, amikor Nick elesik és beveri a fejét, egy svéd nyelvű hirdetés lóg a falon.

(SódóGA)
 

Mel Gibson valóban legyantázza a lábát, és elmondása szerint sokkal kevésbé fájdalmasan élte meg, mint ahogyan azt nőtársai korábban lefestették neki.

(SódóGA)
 

A Nike reklámszakemberi nem színészek, hanem a sportszermárka alkalmazottai volt.

(SódóGA)