Jön a Netflix történetének egyik legdrágább filmje, de a műfaját nem fogod megtippelni

A romantikus vígjátékairól ismert rendező, Nancy Meyers a Netflixszel együttműködve a platform történetének egyik legdrágább filmjének elkészítésére vállalkozik.

Meyers korábban olyan nagysikerű produkciókon dolgozott, mint a Holiday, a Minden végzet nehéz, a Mi kell a nőnek? és az Örömapa. A legendás rendező nyolc év hallgatás után tér vissza, így mondani se kell, hogy az új filmje már alapból nagy dobásnak számít.

A projekt egyelőre Paris Paramount munkacímen fut, amelyhez máris sikerült leszerződtetni Scarlett Johansson, Michael Fassbendert, Owen Wilsont és Penelope Cruzt. Film történetéhez egyébként Meyers saját életéből merített, a cselekmény egy fiatal író-rendező és egy producer románcát meséli el, a páros számos sikerfilmet készített, útjaik azonban később elválltak, viszont a sors most újra összehozhatja őket egy újabb közös film kedvéért.

Ez viszont csak a hab a tortán, mivel a Netflix közel 130 millió dollárt szán a filmre, Meyers egyébként ismert arról, hogy nagy költségvetéssel dolgozik, így nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz a streamingszolgáltató ötödik legdrágább projektje a Six Underground – Hatan az alvilágból (150 millió dollár), Az Ír (160 millió dollár), a Különösen veszélyes bűnözők (200 millió dollár) és A szürke ember (200 millió dollár) után.

A pletykák szerint Meyers eredetileg 150 millióra szerette volna feltornászni ezt az összeget, a Netflix viszont nem állt kötélnek.