Adam Shankman rendezte 2019-ben a Mi kell a férfinak? című romantikus vígjátékot, amely egy híres Mel Gibson film adaptációja, és ezen a héten hatalmas sikerrel szerepel a Netflixen.

Az eredeti film, amelyet a 2019-es adaptáció teljesen kiforgat, a Mi kell a nőnek? Ebben a vígjátékban, ami már több mint 20 éve jelent meg, egy ambiciózus reklámügynök, akit Mel Gibson alakít, arról álmodik, hogy jobban megérthesse a női vágyakat, hogy célzottabb és hatékonyabb kampányokat kínálhasson ügyfeleinek. A vágyai hirtelen valóra válnak, amikor egy véletlen elektromos sokk után lakásában arra ébred, hogy képes hallani a nők gondolatait a környezetében.

A Mi kell a férfinak? című filmben, ahogyan a cím is sugallja, a szerepek megfordulnak. Adam Shankman filmje most arra összpontosít, hogy kövessük Ali Davis mindennapjait, egy sportügynökét, akit Taraji P. Henson alakít, és akit kirekesztenek a férfi kollégái.

Miután egy furcsa lengyel ital, amit egy jós készített neki, kiüti egy éjszakai klubban, elveszti az eszméletét. Majd Mel Gibsonhoz hasonlóan úgy ébred, hogy hallja a férfiak gondolatait. Ezt az adottságát arra kívánja felhasználni, hogy szerződést kössön az új kosárlabda-sztárral, emellett viszont borzalmas titkokra is fényt derít legjobb barátnői partnereivel kapcsolatban.

A film világszerte 70 millió dolláros bevételt hozott, 20 milliós költségvetés mellett. Nancy Meyer eredeti filmjének kitalált formulája többször is bevált már, hiszen két másik újrafeldolgozás előzte meg ezt.

A Mi kell a férfinak? már streamelhető a Netflixen!

fantasy | romantikus | vígjáték

Egy sportmenedzserként dolgozó nő megelégeli, hogy férfikollégái folyton helyette aratják le a babérokat. Egy különös italnak köszönhetően viszont elkezdi hallani a... több»