Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
7
Vélemények
35
Képek
2
Videók

Vélemények: Földre szállt boszorkány (2005)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Nagyon kellemes meglepetés volt ez a film. Bár a kányszerű romantikus szál itt is sok volt már kicsit. Nicole Kidmanre mintha ráírták volna ezt a szerepet. Imádtam, ahogy próbál nem boszi lenni:D

 
rbernadett   2015. 09. 08.

Nagyon aranyos kis vígjáték, bár a férfi főszereplő egy kicsit sok. Úgy is mondhatnám kimondottan idegesítő. Viszont Kidman, Caine és MacLaine bőven ellensúlyozza. Annak idején láttam az eredeti sorozatot, ami alapján készült így még érdekesebb volt.


 
hszpp   2017. 02. 02.

Nagyon nagyon édes ez a film. Akárhányszor megtudnám újra nézni, egyáltalán nem lehet megunni,de ez a szereplők hihetetlen alakítása miatt. A történet is nagyon aranyos.:)) Kidman pedig mint mindig,tökéletes.

 
clay00   2017. 02. 26.

Félre sikerült ripacskodás az egész film. Kidolgozatlan az egész, valahogy minden szereplő a maga útját járja a filmben. semmire nem jó a film,még egy jót nevetni sem.

 
Karolyka   2016. 07. 27.

Nagyon szeretem ezt a filmet pedig rendkívül sablonos és unalmas sokszor, de egyszerűen egy olyan bájt adtak neki ami miatt újra és újra meg akarja nézni a néző és újra át akarja élni a boszi történetét, életét. Nicole Kidman nagyon klassz benne. Teli találat.

 
habtündér   2019. 04. 23.

Pontosabban 3,6 csillag!:D Szerintem egészen szórakoztató romkom. Nicole-hoz nagyon illet a karaktere, és én bírtam a fura párosukat is Will Ferellel (pedig, ahogy emlékszem, anno megkapták az aktuális Arany-Málna-díjat:P)

 
Borsossy   2016. 01. 12.

Számomra nagyon meglepő volt az alacsony pontszám. Annál sokkal, de sokkal jobb filmről van szó. Tessék megnézni. Igazán szerethető, vicces film, és nagyon rendben van minden szempontból. :)