Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76

Hirtelen 30 (2004)

13 Going on 30
Filmadatlap
 
27
Szereplők
21
Vélemények
23
Képek
1
Videók

Érdekességek: Hirtelen 30 (2004)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 39 223 950 dollár volt (imdb.com).

 

Jennifer Garner javasolta, hogy Gary Winick rendezze meg a filmet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A 13 éves Jenna asztalán látható egy Madonnáról készült fénykép. A 30 éves Jenna lakásában viszont látjuk ezt a fényképet, de már dedikáltatva.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A kendő, amivel a fiatal Jenna szemét letakarják, ugyanabból az anyagból készült, mint a 30 éves Jenna szemkötője, amikor reggel felébred.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bár Jennifer Garner-t válogatták be hamarabb a filmbe, nagyon ideges volt, amikor meghallotta, hogy Mark Ruffalo lesz a filmbéli partnere, ugyanis Garner óriási rajongója volt a színésznek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Judy Greer úgy nyilatkozott, hogy ő maga sokkal csúnyább tinédzser volt, mint Alexandra Kyle, aki a filmbéli fiatal karakterét alakítja. A színésznő anyukája azonban amikor meglátta Kyle-t felkiáltott: "Mintha újra a kislányomat látnám".

(ArpiHajdu és Réci)
 

Sean Marquette, aki a fiatal Matt-et (Mark Ruffalo fiatalkori énjét) alakítja dagi jelmezt viselt a forgatás alatt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Christa B. Allen legkedvesebb jelenete a filmben, amikro Jenna wc-papírral tömi ki a melltartóját.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jennifer Garner azt nyilatkozta, a fiatal Jenna-t alakító Christa B. Allen a megszólalásig hasonlít saját tinédzserkori énjére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film egy korábbi verziójában a készítők azt szerették volna, hogy Jennifer Garner és Mark Ruffalo alakítsák saját maguk fiatal énjét.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A készítők megoldották, hogy a két Jennifer (Garner és Lopez) együtt szerepeljenek a filmvásznon. Jenna ugyanis a J-Lo címlapok sorsáról vitatkozik a főnökével. A jelenet azért érdekes, ugyanis Jennifer Garner későbbi férje, Ben Affleck menyasszonya Jennifer Lopez volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatás alatt Jennifer Garner már 32 éves volt (megcáfolva a film címét). S bár Judy Greer karaktere idősebb Jenna-nál, Greer csupán 28 éves volt mikor a film készült.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film New Yorkban forgatott jelenetei turista célponttá váltak, csak úgy, mint az Álom luxuskivitelben, a Szex és New York vagy Az ördög Prada-t visel forgatási helyszínei.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bár Jennifer Garner és Judy Greer a filmben ellenségek, a valóságban a két színésznő jó barátságban vannak.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Mark Ruffalo majdnem visszautasította a szerepet a Thriller koreográfia miatt, mivel saját bevallása szerint borzalmas táncos. Amikor Jenna (Jennifer Garner) a filmben berángatja a táncparkettre Matt-et, Ruffalo-t is győzködni kellett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Andy Serkins, aki a Gyűrűk ura sorozatban Gollum megformálójaként vált híressé, feltűnik a filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az Oscar-díjas színésznő, Brie Larson és a Pretty little liars sorozat sztárja, Ashley Benson egy-egy kis szerepben feltűnik a filmben, méghozzá Jenna ellenségeit alakítják, a "Hat csaj" egyikét.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A 13 éves Jenna-t alakító Christa B. Allen egy későbbi filmben, az Excsajok szellemében, 2009-ben újra eljátszotta a fiatal Jennifer Garnert.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jennifer Garner és Mark Ruffalo a jeleneteik egy részét improvizálták.

(ps)
 

A New Yorkban játszódó jeleneteket is Los Angelesben vették fel.

(ps)
 

Jenna 1974. május 26-án született.

(ps)
 

Jenna tizenharmadik születésnapi buliját kétszer vették fel. A korábbi felvételek kerültek az előzetesbe, a filmhez viszont egy későbbi felvételt használtak fel. Az előzetesben színes felső van Jennán, a filmben viszont kék.

(ps)
 

Ez volt Jennifer Garner első mozifilmes főszerepe.

(ps)
 

A főszerepre Gwyneth Paltrow, Hilary Swank és Renée Zellweger neve is szóba került.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.