Érdemes-e megnézni a Netflix legújabb, Csalási cserebere című vígjátékát?

A film alapsztorija gyakorlatilag ugyanaz, mint bármelyik testcserés vígjátékok, mint például a Nem férek a bőrömbe, vagy a Hirtelen 30, amiben szintén Jennifer Garner alakította a főszerepet.

Jess (Garner) építész, aki reméli, hogy partner lesz a cégében, a férje, Bill (Ed Helms), egykori rocksztár, aki most az új nemzedék tehetséges tagjait emeli fel. A párnak két gyermeke van, CC (Myers), aki a focicsillag, és Wyatt (Noon), egy értelmiségi, aki egyetlen célja, hogy felvételt nyerjen a Yale egyetemre.

Míg Jess szabálykövető, addig lánya, CC a kaotikus helyzetekben virágzik. Hasonlóan, míg Wyatt nagyon módszeres, addig az apja inkább szabad szellemű. Ez remek alapot biztosít egy jó kis testcserés vígjátékhoz. 

Ha egy olyan film, amelyben Garner és Helms "Santa Claus Is Comin' to Town" című dalra táncol, nem hoz ünnepi hangulatba, akkor nem tudom mi fog…

A Családi cserebere igazán mókás, őrült családi komédia. Bár sokak számára nem biztos, hogy ez lesz a legszórakoztatóbb testcserés filmek egyike. A Rotten Tomatoes kritikai portálra beérkező nézői vélemények alapján a film mindössze 45%-os eredményt ért el az eddigi vélemények alapján. Van aki szerint “a mozi nagyrészt szórakoztató, de szíves szerint inkább lecserélnéd egy jobb filmre.”

Ha kíváncsi vagy a filmre és rendelkezel Netflix előfizetéssel, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

családi | vígjáték

A Brenner család egy reggel arra ébred, hogy a gyerekek és a szülők testet cseréltek. Hogy visszafordítsák a helyzetet, a szülőknek meg kell találniuk a baj forrását, ám... több»