Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 14.

Kellemes kis vígjáték, még Lindsay Lohan balhés korszaka előttről. Jamie Lee Curtis-szel tökéletes összhangban alkották meg a testet cserélő anyát és lányát. Erről a témáról már sok film született, s általában mindegyik ugyanazt az utat járja be. Van egy folyton vitatkozó páros, akik egymás bőrébe bújva, a történet végére már egészen más szemmel tudnak tekinteni egymásra, s a végére teljes lesz az összhang. Ebben a filmben is ezt láthatjuk, de közben azért kapunk egy pár szórakoztató jelenetet rocksztárként nyomuló Jamie Lee Curtis-szel és anyáskodó Lindsay Lohan-nel. Curtisnek sikerült elérnie, hogy az anya részei sokkal jobban szórakoztattak, amikor a könyvbemutatón parádézik, az valami szenzációs, meg aztán a beszólásai se semmik. Egész jó kis film, fülbemászó csajszis punkos dalokkal!

 
Deku   2017. 10. 23.

Na ilyet nem szívesen néznék meg még egyszer mert bűn rossz. Leginkább a története volt pusztító. Eleinte azt se tudtam eldönteni, hogy ez most vicc volt-e vagy most mi van.


 
Szilonka   2017. 10. 17.

Jó pár ilyen film készült már, de valahogy ez egy mégis kedvelhető alkotás. Szereposztása is csak dob rajta. Lindsay Lohan itt még nem tette magát tönkre, kár érte.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

Klasszikus tinifilm. A már jól megszokott unalomig feldolgozott testcserés történet, hogy két karakter nem értenek egyet ezért valami kozmikus erő miatt testet cserélnek, és ez miatt átélik egymás életét és nehézségeit, amitől egycsapásra megértik egymást. De valahogy itt nagyon élvezhetően sikerült csavart csalni a történetbe. Lindsay Lohan itt még tökéletes választás volt.

 
harnas1207   2019. 02. 20.

Tini vígjáték, tini lányoknak. Sőt talán a célközönség még a náluk is fiatalabbak. Nem igazán tudok rá pozitívat írni.

A film összbevétele 160 846 332 dollár volt (imdb.com).

 

Lindsay Lohan a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

-t eredetileg Anna szerepére hallgatták meg, de végül kihátrált, és csak egy kisebb mellékszerepet fogadott el.

(ps)
 

Az alkotók felajánlottak egy mellékszerepet Gwen Stefani számára, de ő nem élt a lehetőséggel.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.