Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Kegyetlen bánásmód (2003)

Intolerable Cruelty
Filmadatlap
 
35
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

Billy Bob Thornton
Catherine Zeta-Jones
George Clooney
Catherine Zeta-Jones
George Clooney
Catherine Zeta-Jones
George Clooney
George Clooney

Videók (2)

 
elekm90   2021. 03. 29.

legújabb vélemény

0

Érdekes módon látom a Coen-testvérek kézjegyét a párbeszédekben, jelenetekben és humorban is, de sokszor annyira komolytalan és bugyuta, hogy az már fáj. Amilyen jól indul, annyira fárasztóvá válik a végére ez az egymást szivatgatás a két főszereplő közt.

 
indingo   2019. 08. 27.

0

Megosztó a film, sokan a Coenek miatt, még többen George Clooney és Catherine Zeta-Jones miatt kíváncsiak erre a groteszk filmre, de sajnos nem hozza azt, amit elvárunk, ha éppen elvárunk valamit is ettől az alkotástól.

 
szucszoli   2017. 03. 04.

0

Igen, juliS nagyon jól megfogalmaztad, hogy mi a probléma ezzel a filmmel. Jóformán csak a színészek alakítása tartja egyben ezt a koncepciót, de igazából az sem valami nagy szám. Az az érzésem, hogy ez lehetett az első azok között a Coen filmek köz... több»

 
juliS   2015. 07. 22.

1

Egy idő óta az ilyen "gazdagok és szépek" típusú filmek nem nagyon tudnak lenyűgözni. Hogy azonosuljak olyan szereplőkkel, akik mind iszonyú pénzesek és gyönyörűek és gyakorlatilag semmi bajuk nincs az életben, csak úgy csinálnak, mintha lenne. Ez volt az érzésem ebben a filmben is, igazából ezért nem jött át annyira.

 
Gika   2020. 12. 05.

0

Nulla érték és mondanivaló, ripacs színészkedés.

 
stif   2015. 10. 13.

0

Nagyon finom kis film, tele finom élekkel, és jó humorral, de mégsem egy mély és elgondolkodtató alkotás, márpedig a Coen testvérektől én inkább azokat szerettem meg. Minden esetre nem volt rossz megnézni, nem is pontozom le, igazán jó kis alkotás.

A film összbevétele 120 217 409 dollár volt (imdb.com).

 

Billy Bob Thornton nagyon gyorsan beszél ebben a filmben, mivel a karaktere Az ember aki ott se volt c. filmben nagyon lassan beszélt. Steve Buscemivel ugyanezt csinálták A nagy Lebowski és a Fargo c. filmekben.

(kázsé)
 

Julia Roberts jelölt volt a főszerepre.

(kázsé)
 

Catherine Zeta-Jones Katharine Hepburnről mintázta a játékát.

(kázsé)
 

A Coen testvérek szerint nyolc évig készítették elő a filmet.

(kázsé)
 

Catherine Zeta-Jones terhes volt a forgatás alatt.

(kázsé)