Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
68

Kegyetlen bánásmód (2003)

Intolerable Cruelty
Filmadatlap
 
37
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
indingo   2019. 08. 27.

legújabb vélemény

Megosztó a film, sokan Coenek miatt még többen George Clooney és Catherine Zeta-Jones miatt kíváncsiak erre a groteszk filmre, de sajnos nem hozza azt amit elvárunk ha éppen elvárunk valamit is ettől az alkotástól.

 
juliS   2015. 07. 22.

Egy idő óta az ilyen "gazdagok és szépek" típusú filmek nem nagyon tudnak lenyűgözni. Hogy azonosuljak olyan szereplőkkel, akik mind iszonyú pénzesek és gyönyörűek és gyakorlatilag semmi bajuk nincs az életben, csak úgy csinálnak, mintha lenne. Ez volt az érzésem ebben a filmben is, igazából ezért nem jött át annyira.


 
szucszoli   2017. 03. 04.

Igen, juliS nagyon jól megfogalmaztad, hogy mi a probléma ezzel a filmmel. Jóformán csak a színészek alakítása tartja egyben ezt a koncepciót, de igazából az sem valami nagy szám. Az az érzésem, hogy ez lehetett az első azok között a Coen filmek között, ami már a rosszízlésű amerikai film piacára próbál betörni. Ezután következnek olyan filmek, amik már egyre kevésbé "Coen-esek". Egyre kevésbé szórakoztatók. Egyre kevésbé emlékeztetnek a Coen-ek ezredforduló előtti kiváló filmjeire.

 
stif   2015. 05. 10.

Nagyon finom kis film, tele finom élekkel, és jó humorral, de mégsem egy mély és elgondolkodtató alkotás, márpedig a Coen testvérektől én inkább azokat szerettem meg. Minden esetre nem volt rossz megnézni, nem is pontozom le, igazán jó kis alkotás.

Billy Bob Thornton
Catherine Zeta-Jones
George Clooney
George Clooney
Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones
George Clooney
Catherine Zeta-Jones
George Clooney
George Clooney

A film összbevétele 120 217 409 dollár volt (imdb.com).

 

Billy Bob Thornton nagyon gyorsan beszél ebben a filmben, mivel a karaktere Az ember aki ott se volt c. filmben nagyon lassan beszélt. Steve Buscemivel ugyanezt csinálták A nagy Lebowski és a Fargo c. filmekben.

(kázsé)
 

Julia Roberts jelölt volt a főszerepre.

(kázsé)
 

Catherine Zeta-Jones Katharine Hepburnről mintázta a játékát.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.