2023.07.18 10:31 Juki-onna Olvasottság: <100x
0

Úgy hallottam, két embernek nem szabad hazudnunk: az orvosunknak és az ügyvédünknek, persze csak akkor, ha egy csapatban játszunk.

Ha újra kezdhetném, válóperes ügyvédnek mennék, mert ha hiszünk a statisztikai adatoknak, minden második házasság válással végződik, és nem kevés pénzt kapnak a munkájukért az ügyvédek Beverly Hillsben. A két főszereplő Miles Massey, a sikeres válóperes ügyvéd (George Clooney) és Marylin Rexroth, a gyönyörű aranyásó (Catherine Zeta-Jones). Mindkét szereplő egy dörzsölt cápa a maga területén, de mindkettő ember is. Még Marylin azon dolgozik, hogy forgathatná ki férjét (Edward Herrmann) a vagyonából, mert az félrelépett, addig Massey rájön, hogy a siker és a pénz nem minden.

Unatkozik, kihívásra vágyik, és akkor Jupiter és Vénusz istennő fia, Ámor nyila megérinti, mikor meglátja Marylint. A válóperes ügyvédek is emberek, és ők sincsenek mentesítve a szerelemtől, és a szerelem vak, képesek vagyunk mindent felrúgni, ami megszokott volt az addigi életünkben. Marylin a megcsalt feleség, aki karriert csinál abból, hogy gazdag férfiakat forgat ki a vagyonukból, és Massey-vel méltó ellenfélre találnak egymásban. Mrs.

Úgy hallottam, két embernek nem szabad hazudnunk: az orvosunknak és az ügyvédünknek, persze csak akkor, ha egy csapatban játszunk.

Rexroth olyan jelenség, aki külsőre és belsőre is valami egyedit tud mutatni úgy, hogy mindeközben a külső tükrözi a belsőt, és fordítva. Könnyed, elegáns, és nagyon jól játssza a megcsalt, szomorú nőt. Ő az, akinek nemcsak a tehén kell, hanem az egész farmot akarja. Joel és Ethan Coen, Matthew Stone és Robert Ramsey remek forgatókönyvet írt. Élvezzük a csavaros, fordulatokban gazdag, stílusos, vicces vígjátékot, fülledt meleg estéken, miközben hideg koktélt kortyolgatunk a vízparton. A mellékszereplőket is meg kell említeni, mert az ő játékuk is fantasztikus szerintem! Geoffrey Rush és Billy Bob Thornton az átvert férfi és az átverő férfi szerepében. A film zenéje könnyed, igazán visszaadja a film hangulatát. Inkább csajos film, de férfiaknak is ajánlott!

krimi | romantikus | szatíra | vígjáték

A menő Los Angeles-i válóperes ügyvéd, Miles Massey számára már nem sok kihívást tartogat az élet. Sorra nyeri meg minden ügyét, számára gyerekjáték kiemelkedőnek lenni a... több»

0