Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
89

Elvált nők klubja (1996)

The First Wives Club
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
3
Videók

Vélemények: Elvált nők klubja (1996)

 
Spidey   2020. 02. 08.

legújabb vélemény

Diane Keaton egyik legjobb vígjátéka. Imádom ahogy a sok régi barátnő más más nehézségekkel az életben összefognak a volt férjeikkel szemben. Jókat nevetek rajtaa mai napig. A kiváló színésznők pedig még jobbá teszik a filmet.

 
rbernadett   2015. 09. 08.

Az egyik legkedvesebb vígjátékom nagyszerű színészekkel és kellő önkritikával. Nagyon sokszor láttam és előszeretettel idézek belőle. Rendkívül jó a humora és mindenki csak annyira veszi komolyan magát benne, amennyire a szerepe megkívánja. Többszörnézős.


 
Ms. Akárki   2019. 04. 22.

Imádom ezt a vígjátékot. Nagyszájú, hangos, szókimondó és provokatív. Tökéletes színésznőkkel, akik mennyeien hozzák a figurájukat. Diane Keaton, Sarah Jessica Parker, Maggie Smith, Goldie Hawn mind-mind olyan nagy nevek, akik miatt kár lenne kihagyni ezt a zseniális vígjátékot.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

Zseniális humorral operáló, valódi és csodálatos nőkről szóló film. Tanulságos törénet, megmutatja, hogy nincs olyan, hogy lehetetlen. Mindenből találnak kiutat és a javukra fordítják a szerencsétlen történéseket. Ha vannak barátaik, akkor már mindjárt erősebbek és nem ismernek lehetetlen. A szinészgárda isteni, a zene pedig a kedvencem.

 
ANdraS   2015. 09. 25.

Ahhoz képest, hogy mekkora sláger volt 97-ben, elég gyenge film. Csak néha néha nevettem rajta, pedig az alap ötlete jó és a kedvencem Diane Keaton is játszik benne. Pont neki ez a film restartolta a karierjét. Goldie Hawn is szépen parodizálja saját magát. A vígjátékoknál az a baj, hogy a humoruk gyakran csak a korhoz kötődik, és aztán az történhet, hogy az ember elolvassa a pozitiv véleményeket a filmekre az emberektől akik a filmet évtizedek előt látták, de sajnos évekkel a film hangulata évekkel kifakult. Természetesen, vannak kivételek is, de az nem ennek a filmek az esete.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.