Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Christian Slater
Winona Ryder
 
Syracuse   2019. 06. 01.

legújabb vélemény

A nyolcvanas évek tinifilmjeinek kritikája, szatírája. Zseniális.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 09. 05.

Vissza a nyolcvanas évekbe!

A filmből készült (beteg) HBO sorozat miatt vettem elő az alapművet. Ekkor már túlvoltam az első pár epizódon, így kíváncsi voltam miből készült ez az agymenés, amit a képernyőn látok. Bár a modern verzió ha lehet még inkább kifordítja a sémákat, amelyeket a történet tartalmaz, azért egy pillanatig nem árul zsákbamacskát, Shannen Doherty szerepeltetésével, aki az eredeti filmben az egyik Heather-t alakította (na meg a ’80-as évek nagy sztárja, az óriás hajgumi is feltűnik), szépen átvezeti napjainkra a sztorit. Visszatérve a ’88-as verzióra, hagyományos középiskolai viszonyokat ábrázol, benne a klikkekkel, amelyek alapvetően érdeklődési kör, gondolkodásmód, de leginkább társadalmi rang alapj... több»


 
Ragemarci   2015. 09. 18.

Tini fekete komédia. Jó nosztalgiázni, hogy bár nem szeretem a 80'-as éveket, de irigylésre méltó, hogy társadalomkritikának milyen basic dolgokat fogalmaztak meg. Most már sokkal nagyobb a baj, de innen is indult ez tény.

 
kissjanos21   2016. 02. 22.

Azt kell, hogy mondjam , hogy ez a film annyira nézhetetlen egy szenny volt, hogy az első 10 perc után úgy éreztem eret vágok magamon. Senkinek nem ajánlom

 
Moria99   2015. 08. 21.

Ezek után már szinte kedve sincs az embernek filmet nézni annyira borzasztó. Próbálkozásnak éppen megteszi de ennyi és nem több. Kerülős fajta az ilyen film.

A film összbevétele 1 108 462 dollár volt (imdb.com).

 

Kim Walker egy jelenetben azt mondja: "Agytumort reggeliztél?". A színésznő agytumor következtében hunyt el 2001. március 6-án.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Lisanne Falk hazudott a koráról a válogatáson. Azt mondta 18 éves, a valóságban azonban már 23 volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Tori Spelling látta Shannen Doherty-t a filmben, emiatt javasolta édesapjának, Aaron Spellingnek, hogy hívja be Doherty-t a Beverly Hills 90210 válogatására.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.