Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
9
Vélemények
35
Képek
6
Videók
 
BoBamburg   2020. 03. 30.

legújabb vélemény

Hát egy-két jó poén elvétve előfordul a filmben, de amúgy egy kimondottan gyengére sikerült feldolgozás. A grafika pedig pont olyan, mintha kb 10 évvel ezelőtt készült volna, úgyhogy túl sok pozitívum nem szól a film mellett.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 01.

A klasszikus film mindent visz még ma is, de ez a gagyicska animációs mese elég unalmas volt sajnos. Ha több felnőtteknek szóló poén lett volna benne akkor sokkal élvezhetőbb is lehetett volna. Nomeg ha nem ilyen csúnya az animáció. Egyszernézős max.


 
Timon Nézhetetlen  2019. 11. 17.

Ez a legrosszabb rajzfilmek-listámon rajta van egy ideje.Mostanában azt véltem észrevenni,hogy korábbi évekhez képest az animációs filmek egyre progresszívabbak,ami szerintem jó,de az,hogy ,,túlzottan" modernizálják,és a mese-kategória határait átlépdelik,az nekem ebben sajnos nagyon nem tetszett.

 
Hajrakte   2019. 11. 28.

Vegyesek voltak a vélemények,kíváncsi voltam melyik táborba fogok kerülni, hát igazából az arany középutat választottam :D Volt néhány jó poén, de semmi több, egy tipikus idei animáció volt amire nagy valószínűséggel nen sokáig fogok emlékezni ????

 
Ákos Varga Nézhetetlen  2020. 02. 27.

Ez nem tudom mi. Film? Animáció? Ilyen dedós szintű karaktereket rajzolni, nem is értem kinek szánták, mert a karakterek rajzolata olyan 3-5 éves szintnek tetszhet. Szörnyű az egész.

 
Az Addams Family – A galád család könnyed szórakozást jelent a stílus és maga a család kedvelőinek. A karakterekhez hű feldolgozás morbid humora mögé jelentést is sűrített, így a kacajok mellett a tudatos néző el is gondolkodhat üzenetén. több»
 
A gyerekek maradéktalanul élvezni fogják a látottakat, hiszen ez a generáció valószínűleg először fog Addamsékkel találkozni. több»
 
Hatalmas ziccert vágtak kapufára a készítők, amit kizárólag abban az esetben válasszatok időtöltésnek, ha a gyerkőc már oda-vissza fújja a Disney klasszikusokat és a Youtube bugyrait, de akkor is inkább egy diavetítést javasolnék otthon, a négy fal közt. több»

A film összbevétele 190 385 807 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 73 216 854 forintot termelt. A hazai mozik összesen 53 392 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Oscar Isaac rajongói számos fórumon jelezték, hogy nagyon szeretnék, ha kedvencük szinkronizálná Gomez Addams karakterét. Mivel sem a stúdiónak, sem a színésznek nem volt ellenére a dolog, végül ő kölcsönözte a karakter hangját.

(hp)
 

Az Addams Family - A galád család egyik jelenetében Morticia tesz egy utalást Pennywise-ra (Stephen King: Az). Érdekesség, hogy King regényének legutóbbi adaptációjának egyik főszerepét Finn Wolfhard alakította, aki A galád családban szinkronszínészként működött közre.

(hp)
 

A filmben az Addams család Westfieldbe, New Jersey-be költözik. Itt nőtt fel a film alapjául szolgáló képregény szerzője, Charles Addams is.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.