Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Addams Family – A galád család (2019)

The Addams Family
Filmadatlap
 
32
Szereplők
15
Vélemények
35
Képek
6
Videók

Galéria (35)

Videók (6)

 
JRD   2022. 08. 23.

legújabb vélemény

0

Napi cukiság, de mégis csalódás. Egy Addams Family-től sokkal többet várunk el. Kikapcsnak jó. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Sabnock Sanatory   2020. 10. 01.

0

A karakterek kissé gyengére sikerültek, de annyira imádom az eredetit, hogy ezt is egy csillaggal feljebb pontoztam. Természetesen a mozifilmek mindent visznek. Élveztem, de sok hibája van.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 01.

0

A klasszikus film mindent visz még ma is, de ez a gagyicska animációs mese elég unalmas volt sajnos. Ha több felnőtteknek szóló poén lett volna benne akkor sokkal élvezhetőbb is lehetett volna. Nomeg ha nem ilyen csúnya az animáció. Egyszernézős max.

 
Félix   2020. 10. 26.

1
Az 1991-es tuti jobb

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Én az apukámmal láttam ezt a filmet még tavaly. Szerintem megérte, hogy megnézzem, még akkor is, ha a karakterek kicsit bénákra sikeredtek, főleg az apa. Egyszer kellemes szórakozást nyújt, de többször már valószínűleg, azaz 95%-ra nem. Hát... jó ez a film, de az 1991-es filmnek a nyomába se ér.

 
BoBamburg   2020. 03. 30.

0

Hát egy-két jó poén elvétve előfordul a filmben, de amúgy egy kimondottan gyengére sikerült feldolgozás. A grafika pedig pont olyan, mintha kb 10 évvel ezelőtt készült volna, úgyhogy túl sok pozitívum nem szól a film mellett.

 
Timon Nézhetetlen  2019. 11. 17.

0

Ez a legrosszabb rajzfilmek-listámon rajta van egy ideje.Mostanában azt véltem észrevenni,hogy korábbi évekhez képest az animációs filmek egyre progresszívabbak,ami szerintem jó,de az,hogy ,,túlzottan" modernizálják,és a mese-kategória határait átlépdelik,az nekem ebben sajnos nagyon nem tetszett.

 
n,n,n   2021. 05. 25.

0
Csalódás...

Csalódtam ebben a filmben. Az eredetit nagyon szeretem, és ezért egy csillaggal pontozom. Max. egyszernézős, többször már rohadt kellemetlen. Nyomába se ér az eredetinek.

A film összbevétele 203 756 448 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 73 231 334 forintot termelt. A hazai mozik összesen 53 405 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Oscar Isaac rajongói számos fórumon jelezték, hogy nagyon szeretnék, ha kedvencük szinkronizálná Gomez Addams karakterét. Mivel sem a stúdiónak, sem a színésznek nem volt ellenére a dolog, végül ő kölcsönözte a karakter hangját.

(hp)
 

Az Addams Family - A galád család egyik jelenetében Morticia tesz egy utalást Pennywise-ra (Stephen King: Az). Érdekesség, hogy King regényének legutóbbi adaptációjának egyik főszerepét Finn Wolfhard alakította, aki A galád családban szinkronszínészként működött közre.

(hp)
 

A filmben az Addams család Westfieldbe, New Jersey-be költözik. Itt nőtt fel a film alapjául szolgáló képregény szerzője, Charles Addams is.

(hp)
 

Az eredeti Addams Family képregények 1938-ban jelentek meg a The New Yorker hasábjain.

(hp)
 

A film Charles Addams azonos című képregényének modernizált adaptációja.

(hp)
 
Gyermekeink jól fogják érezni magukat a mozi sötétjében, hiszen ők a film valódi célközönsége. Nekünk, felnőtteknek már más fantáziavilágot kell találnunk, ha hasonló élményt szeretnénk átélni… több»
 
Az Addams Family – A galád család könnyed szórakozást jelent a stílus és maga a család kedvelőinek. A karakterekhez hű feldolgozás morbid humora mögé jelentést is sűrített, így a kacajok mellett a tudatos néző el is gondolkodhat üzenetén. több»
 
Már csak egy kívül-belül tisztességesebb film kellett volna hozzá, s máris örömmel üdvözöltük volna több mint 80 éve körberajongott, halálian dilis kedvenceinket ebben a formában is. több»