Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
11
Vélemények
35
Képek
6
Videók
 
Félix   2020. 10. 26.

legújabb vélemény

1
Az 1991-es tuti jobb

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Én az apukámmal láttam ezt a filmet még tavaly. Szerintem megérte, hogy megnézzem, még akkor is, ha a karakterek kicsit bénákra sikeredtek, főleg az apa. Egyszer kellemes szórakozást nyújt, de többször már valószínűleg, azaz 95%-ra nem. Hát... jó ez a film, de az 1991-es filmnek a nyomába se ér.

 
Sabnock Sanatory   2020. 10. 01.

0

A karakterek kissé gyengére sikerültek, de annyira imádom az eredetit, hogy ezt is egy csillaggal feljebb pontoztam. Természetesen a mozifilmek mindent visznek. Élveztem, de sok hibája van.


 
Ms. Akárki   2019. 12. 01.

0

A klasszikus film mindent visz még ma is, de ez a gagyicska animációs mese elég unalmas volt sajnos. Ha több felnőtteknek szóló poén lett volna benne akkor sokkal élvezhetőbb is lehetett volna. Nomeg ha nem ilyen csúnya az animáció. Egyszernézős max.

 
BoBamburg   2020. 03. 30.

0

Hát egy-két jó poén elvétve előfordul a filmben, de amúgy egy kimondottan gyengére sikerült feldolgozás. A grafika pedig pont olyan, mintha kb 10 évvel ezelőtt készült volna, úgyhogy túl sok pozitívum nem szól a film mellett.

 
Timon Nézhetetlen  2019. 11. 17.

0

Ez a legrosszabb rajzfilmek-listámon rajta van egy ideje.Mostanában azt véltem észrevenni,hogy korábbi évekhez képest az animációs filmek egyre progresszívabbak,ami szerintem jó,de az,hogy ,,túlzottan" modernizálják,és a mese-kategória határait átlépdelik,az nekem ebben sajnos nagyon nem tetszett.

 
Hajrakte   2019. 11. 28.

0

Vegyesek voltak a vélemények,kíváncsi voltam melyik táborba fogok kerülni, hát igazából az arany középutat választottam :D Volt néhány jó poén, de semmi több, egy tipikus idei animáció volt amire nagy valószínűséggel nen sokáig fogok emlékezni ????

 
Ákos Varga Nézhetetlen  2020. 02. 27.

0

Ez nem tudom mi. Film? Animáció? Ilyen dedós szintű karaktereket rajzolni, nem is értem kinek szánták, mert a karakterek rajzolata olyan 3-5 éves szintnek tetszhet. Szörnyű az egész.

Galéria (35)

Videók (6)

A film összbevétele 203 756 448 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 73 231 334 forintot termelt. A hazai mozik összesen 53 405 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Oscar Isaac rajongói számos fórumon jelezték, hogy nagyon szeretnék, ha kedvencük szinkronizálná Gomez Addams karakterét. Mivel sem a stúdiónak, sem a színésznek nem volt ellenére a dolog, végül ő kölcsönözte a karakter hangját.

(hp )
 

Az Addams Family - A galád család egyik jelenetében Morticia tesz egy utalást Pennywise-ra (Stephen King: Az). Érdekesség, hogy King regényének legutóbbi adaptációjának egyik főszerepét Finn Wolfhard alakította, aki A galád családban szinkronszínészként működött közre.

(hp )
 

A filmben az Addams család Westfieldbe, New Jersey-be költözik. Itt nőtt fel a film alapjául szolgáló képregény szerzője, Charles Addams is.

(hp )
 

Az eredeti Addams Family képregények 1938-ban jelentek meg a The New Yorker hasábjain.

(hp )
 

A film Charles Addams azonos című képregényének modernizált adaptációja.

(hp )
 

Az eredeti képregények megfilmesítési jogainak megszerzése után a Universal már 2010-ben elkezdte animációs Addams Family animációs film fejlesztését. Az eredeti tervek szerint a filmet Tim Burton rendezte volna.

(hp )
 

A film premierjét eredetileg 2019. október 18-ra tűzték ki, azonban a bemutató dátumát végül egy héttel korábbra hozták, hogy a film ne egyszerre kerüljön a mozikba a Demóna 2-vel.

(hp )
 

Az Addams Family - A galád család filmzenéjén olyan világsztárok dolgoztak, mint Christina Aguilera, Snoop Dogg vagy a kolumbiai reggaeton szupersztárja, Karol G. Utóbbi kettő közösen jegyzi a film "Family" című betétdalát.

(hp )
 

Snoop Dogg harmadik animációs filmje.

(Thibo84)
 

A család karaktertervezése közvetlenül az The Addams Family első képregény megjelenéséből származik, nem pedig a filmekben és a tévéműsorokban azóta látott sokféle adaptációkból.

(Thibo84)
 
Az Addams Family – A galád család könnyed szórakozást jelent a stílus és maga a család kedvelőinek. A karakterekhez hű feldolgozás morbid humora mögé jelentést is sűrített, így a kacajok mellett a tudatos néző el is gondolkodhat üzenetén. több»
 
A gyerekek maradéktalanul élvezni fogják a látottakat, hiszen ez a generáció valószínűleg először fog Addamsékkel találkozni. több»
 
Hatalmas ziccert vágtak kapufára a készítők, amit kizárólag abban az esetben válasszatok időtöltésnek, ha a gyerkőc már oda-vissza fújja a Disney klasszikusokat és a Youtube bugyrait, de akkor is inkább egy diavetítést javasolnék otthon, a négy fal közt. több»