A Virsliparti rendezőjétől jön a felnőtteknek szóló 'Micimackó'-sorozat

A. A. Milne könyveinek szereplői, különösen  Micimackó, elég népszerűvé váltak olyan alkotók körében, akik nem éppen gyermekmesék készítésére összpontosítanak, jusson csak eszünkbe a Micimackó: Vér és méz. Most pedig máris itt a következő felnőtteknek szánt projekt.

Egy új projektet jelentettek be, amelynek előzetes címe Christopher Robin (Róbert Gida), és amely a felnőtt közönséget célozza meg. A forgatókönyvet Charlie Kesslering írta, míg a pilot epizódot Conrad Vernon rendezi, aki olyan népszerű animációs filmek rendezőjeként ismert, mint a Shrek 2, a Madagaszkár 3., a Virsliparti, valamint az Addams Family – A galád család sorozat két része. 

A sorozat Róbert Gidáról, egy megkeseredett New York-i lakosról szól, aki kapuzárási pánikkal küzd. Furcsa, beszélő állatokhoz fordul segítségért a Százholdas pagonyban, ahová úgy jut el, hogy elhanyagolt lakásában kábítószert fogyaszt. 

Az alkotók azt ígérik, hogy felforgatják a karakterekkel kapcsolatos elvárásainkat, és humorral töltik meg a sorozatot. Elég meredeknek tűnik…