Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
92%

Gyógyító szerelem (2020)

Saikojiman Gwaenchanha
Filmadatlap
 
7
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
JRD   2022. 03. 18.

legújabb vélemény

2
Én bírtam...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nekem (abszolúte élve elfogultságommal) bejött ez a sorozat. Egy sérült lány, egy sérült férfi, egy autista férfi és egy elmegyógyintézet. (Talán azért is tetszik az a történet, mert problémás gyermekekkel foglalkoznom? Nem tudom. Néha nehéz eldöntenem, hogy hol kezdődik az ilyen filmek iránti rajongásom és hol a munkamániám.) Hogy ki hogyan küzdi le a benne fészkelő traumákat? Hogyan találhatnak egymásra ezek az emberek? És milyen életbölcsességeket tud elmondani a maga végtelen egyszerűségével egy autista ember? Szerintem érdemes a figyelemre! De ízlések és pofonok. Nézd meg, és döntsd el magad! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

3
 
Zsebok   2021. 05. 03.

1

Érdekes témákat dolgoz fel, jól tálalja őket és filmgráfia szempontjából teljesen jó. Nem egy tipikus koreai dráma.

 
Stiff   2020. 07. 31.

0

Nagyon más, mint az átlagos romantikus sorozatok és ez nekem bejött, nem csak arra fókuszál.

 

Kim Szuhjon (Kim Soo-Hyun) epizódonként 165 000 dollárnak megfelelő koreai vont kapott, azaz a 16 résszel összesen több mint 2,6 millió dollárt keresett. (scmp.com)

(Teemeah)
 

Kim Szuhjon (Kim Soo-Hyun) öt év után tért vissza ezzel a sorozattal a képernyőre, katonai szolgálatát követően ez volt az igazi visszatérése, a szolgálata letelte után csak két cameoszerepet vállalt.

(Teemeah)