Mun Gangthe ápolóként dolgozik egy pszichiátriai intézetben, minden évben máshol. Minden tavasszal költözni kényszerül autista bátyjával, aki retteg a pillangóktól, így tavasszal "el kell futniuk" előlük. Emiatt Gangthe nem tud normális életet élni, zárkózott, csendes. Az intézetben,… több»
Nekem (abszolúte élve elfogultságommal) bejött ez a sorozat. Egy sérült lány, egy sérült férfi, egy autista férfi és egy elmegyógyintézet. (Talán azért is tetszik az a történet, mert problémás gyermekekkel foglalkoznom? Nem tudom. Néha nehéz eldöntenem, hogy hol kezdődik az ilyen filmek iránti rajongásom és hol a munkamániám.) Hogy ki hogyan küzdi le a benne fészkelő traumákat? Hogyan találhatnak egymásra ezek az emberek? És milyen életbölcsességeket tud elmondani a maga végtelen egyszerűségével egy autista ember? Szerintem érdemes a figyelemre! De ízlések és pofonok. Nézd meg, és döntsd el magad! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!
Kim Szuhjon (Kim Soo-Hyun) epizódonként 165 000 dollárnak megfelelő koreai vont kapott, azaz a 16 résszel összesen több mint 2,6 millió dollárt keresett. (scmp.com)
(Teemeah)Kim Szuhjon (Kim Soo-Hyun) öt év után tért vissza ezzel a sorozattal a képernyőre, katonai szolgálatát követően ez volt az igazi visszatérése, a szolgálata letelte után csak két cameoszerepet vállalt.
(Teemeah)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »