Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
93
Szereplők
23
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Kínos
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
petraszab   2019. 04. 24.

legújabb vélemény

Nagyon amerikai sorozat. Helyenként valóban kínos helyzetekbe kerül a főszereplő, de jól oldja meg a helyzeteket.

 
indingo   2016. 02. 18.

Kellemes sorozat! A főszereplő tényleg nagyon szerencsétlen, mindig történik vele valami kínos. Ennél a sorinál kifejezetten jól áll neki a 20 perces kis részek, van az embernek egy kis ideje és megnéz egy részt.


 
Deku   2017. 08. 23.

Tiniknek készült sorozat, ami számomra tényleg kínos. Viszont jól ábrázolja a fiatalok helyzetét és ezekből a helyzetkomikumokból nagyon sok poénos helyzet adódhat.

 
Szilonka   2016. 04. 14.

Tipikus tinisorozat, de a jobbik fajtából. Nem túl bonyolultak a részek, nincsenek fordulatok benne és nem kell gondolkodni sem egy-egy rész után. Csak úgy van a történet, de jókat lehet rajta mulatni.

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

Nagyon szórakoztató sorozat. Tipikus hormonvezérelt tinik mindennapjait és szerelmi életét mutatja be. szívesen nézem mindig mert nagyon jól és érdekeen göngyölítik a szálakat mindig. bár szerintem egy sima fimbe is belefért volna a történet.

Ashley Rickards
Ashley Rickards
Ashley Rickards
Ashley Rickards
Ashley Rickards
Ashley Rickards
Ashley Rickards
Ashley Rickards
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.