Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Project Power: A por ereje (2020)

Project Power
Filmadatlap
 
26
Szereplők
16
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Galéria (11)

Jamie Foxx
Joseph Gordon-Levitt
Dominique Fishback
Jamie Foxx
Dominique Fishback
Jamie Foxx
Dominique Fishback
Jamie Foxx
Rodrigo Santoro
Jamie Foxx
Dominique Fishback
Jamie Foxx

Videók (3)

 
cynicalrealist   2023. 01. 29.

legújabb vélemény

0
A kockázatokról és mellékhatásokról

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem vagyok biztos benne, hogy ebből a sztoriból egyáltalán lehetett volna jó filmet csinálni, de ha igen, akkor sem sikerült. Zagyva történetvezetés jellemzi az alkotást. Jellemző, hogy végig zavaros, hogy többféle drog van vagy egyféle, de mindenkire más hatást gyakorol, vagy éppen, amikor már azt gondolnánk, hogy oké, mindenkire más hatással van, akkor felmerül a kérdés, hogy valakire miért pont úgy hat. Logika: semmi. Az erkölcsi mondanivalót nyugodtan meg lehetett volna spórolni, az üzenet didaktikusabban van átadva, mint ha kék plakátra lenne írva. Megnéztem helyettetek is, szóval egy kettest kap.

 
BoBamburg   2020. 12. 04.

2

Nem rossz film, tipikus mai "szuperhős" film egy kis csavarral. Ugyanis itt bárki szuperhős lehet egy kis időre. Lehetett volna többet is kihozni belőle, de alapvetően egy egész jó, laza akciófilm, ami inkább a látványra megy, mintsem a történetre.

 
indingo   2020. 08. 21.

1

Kicsit az X-men és a Csúcshatás szerelemgyereke. Voltak benne jó megoldások, és a látványra is adtak a készítők, de a története lehetett volna egy fokkal bonyolultabb.

 
Szilonka   2020. 09. 08.

1

Nem egy tipikus szuperhősös film, de meglepően élvezhető volt a története. Jól építkezett, és voltak benne meglepetések. A harci jeleneteket sem untam.

 
stevepisti   2020. 08. 15.

1
Jó kis film!

A Netflix megint odatette magát. Ez egy olyan szuperhős film szerintem, ami inkább az emberek emberibb oldalát próbálja megmutatni. Jó ötlet volt az 5 perces limit a képességek használatára. Nem lehet agyba-főbe hősködni mindenféle következmény nélkül, mert az is lehet, hogy valakire végzetesen hat a por. Jamie Foxx a lányát akarja visszaszerezni, Joseph Gordon a várost akarja megmenteni, a repper csaj pénzt akar szerezni. Mindenkit más motivál, mégis összefutnak a szálak. A lassított jelenetek nekem tetszettek, szerintem nem vitték túlzásba. Akció is volt bőven. Jó kis film, nekem tettszett.

 
Greeta   2020. 08. 26.

1

A látvány nagyon tetszett, az átalakulások jól meg voltak csinálva. A film egy igazi akciófilm, végig lendületes volt.

 
jfruzsi97   2020. 09. 24.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Látványos, érdekes film. A sztori jó. A szereplők is hozták a formájukat, tetszett, hogy egyes részeknél nem használtak CGI-t, nagyon jól megoldották nélküle is. Nem volt unalmas rész. Bár kicsit sajnáltam, hogy Robin nem mutatta meg, hogy mire képes a szerrel.

 

Santoro említette, hogy nem voltak számítógéppel készített képek (CGI), és Rodrigo Santoro átalakítása Mike Marino vezetésével kilenc órát vett igénybe.

(jfruzsi97)
 

Joseph Gordon-Levitt az egyik biciklizős jelenet forgatásakor lesérült. Az incidens 2018. október 31-én történt, de szerencsére hamar felépült.

(hp)
 

A film költségvetése 85 millió dollár volt.

(hp)
 

A közösségi médiában rengeteg kritika érte a filmet, mivel az alapkoncepciója egy az egyben megegyezik egy 2016-os indiai filmével, az Iru Mugannal.

(hp)
 

Premierjének hétvégéjén a Project Power: A por ereje volt a Netflix legnézettebb filmje.

(hp)
 
Nagyon is üdvözlendő, ha egy közönségfilm nem fél megpendíteni azokat a társadalmi kérdéseket, amiket egy fősodort követő szuperhősmozitól sosem látnánk. Talán ezt egyszer majd egy olyan film is meg fogja tenni, ami hitelesen tud szólni az ilyen témákról. több»