Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
68%

Project Power: A por ereje (2020)

Project Power
Filmadatlap
 
26
Szereplők
14
Vélemények
11
Képek
3
Videók
 
Eastern79   2021. 02. 10.

legújabb vélemény

0

A szer különféle hatásait néhol egészen látványosan demonstrálják, azonban ettől eltekintve sajnos csak egy középszerű akciófilm lett.

 
BoBamburg   2020. 12. 04.

2

Nem rossz film, tipikus mai "szuperhős" film egy kis csavarral. Ugyanis itt bárki szuperhős lehet egy kis időre. Lehetett volna többet is kihozni belőle, de alapvetően egy egész jó, laza akciófilm, ami inkább a látványra megy, mintsem a történetre.


 
Greeta   2020. 08. 26.

1

A látvány nagyon tetszett, az átalakulások jól meg voltak csinálva. A film egy igazi akciófilm, végig lendületes volt.

 
Annuska   2020. 10. 31.

1

Örültem, hogy Joseph Gordon-Levittot végre ismét nagyjátékfilmben láthattam. A története nem volt rossz, de nem egy egyedi alkotás, nem valami maradandó.

 
indingo   2020. 08. 21.

1

Kicsit az X-men és a Csúcshatás szerelemgyereke. Voltak benne jó megoldások, és a látványra is adtak a készítők, de a története lehetett volna egy fokkal bonyolultabb.

 
Szilonka   2020. 09. 08.

1

Nem egy tipikus szuperhősös film, de meglepően élvezhető volt a története. Jól építkezett, és voltak benne meglepetések. A harci jeleneteket sem untam.

 
Mrsx   2020. 10. 04.

1
Mindegy, csak hasson

Szuperhős filmek jönnek és mennek manapság. A csapból is ez folyik gyakorlatilag. Ez valakinek tetszik, valakinek pedig nem. Nyilván ez a része a dolognak elég szubjektív. Én személy szerint nagyon bírom az ilyen elrugaszkodott dolgokat, legyen az szuperhős, mágia, fantasy, bármi. Nagyon jó pont a film részéről, hogy nem akar több lenni, igazából nem is a szuperhős dolog dominál benne, mert erősebben hat a zsarus téma, amit megfűszereztek picit ezzel a droggal elérhető képességgel. Ami nem mellékesen elég lutri, hisz csúnya mellékhatásként azonnali halál is járhat. Így szerintem bőven a szórakoztató határon belül tud maradni a film. Jamie Foxx és Joseph Gordon-Levitt párosa igazán nagyot ment a filmben. Mindketten szerethető, és nem üres figurát kaptak, akiket megtudtak tölteni élettel. Ez csak tovább növelte a film szórakoztatási faktorát. A látványvilága a filmnek azért nem egy Marvel produkció, ez köszönhető azért a költségvetési keretnek is. De persze az, amit így kapunk, bőven így volt tökéletes. Remek közeli képeket lőttek, mikor például beveszik a drogot, és végbe megy a változás az adott alany testén. Az akciójeleneteket nem aprózták el, van vér benne bőven, és igazán pörgős, látványos volt. Amit ténylegesen felróhatunk a filmnek, az talán az, hogy sablonos. Semmi újat vagy érdekeset nem fogunk benne látni. A műfajok mixelése nem elég ehhez, azonban szerencsére sokat nem ront az összképen. Bőven nézhető, szórakoztató, izgalmas szombat délutáni film.

Galéria (11)

Jamie Foxx
Joseph Gordon-Levitt
Dominique Fishback
Jamie Foxx
Dominique Fishback
Jamie Foxx
Dominique Fishback
Jamie Foxx
Rodrigo Santoro
Jamie Foxx
Dominique Fishback
Jamie Foxx

Videók (3)

 

Santoro említette, hogy nem voltak számítógéppel készített képek (CGI), és Rodrigo Santoro átalakítása Mike Marino vezetésével kilenc órát vett igénybe.

(jfruzsi97)
 

Joseph Gordon-Levitt az egyik biciklizős jelenet forgatásakor lesérült. Az incidens 2018. október 31-én történt, de szerencsére hamar felépült.

(hp )
 

A film költségvetése 85 millió dollár volt.

(hp )
 

A közösségi médiában rengeteg kritika érte a filmet, mivel az alapkoncepciója egy az egyben megegyezik egy 2016-os indiai filmével, az Iru Mugannal.

(hp )
 

Premierjének hétvégéjén a Project Power: A por ereje volt a Netflix legnézettebb filmje.

(hp )
 

A film vegyes kritikai fogadtatásban részesült. A Por ereje jelenleg 60 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon 133 szemlézett cikket követően (2020. augusztus).

(hp )
 
Nagyon is üdvözlendő, ha egy közönségfilm nem fél megpendíteni azokat a társadalmi kérdéseket, amiket egy fősodort követő szuperhősmozitól sosem látnánk. Talán ezt egyszer majd egy olyan film is meg fogja tenni, ami hitelesen tud szólni az ilyen témákról. több»
 
Egy szó, mint száz, a Netflix legújabb alkotása bőven a nézhető kategóriába esik, egy könnyed estén simán lecsúszik az embernek. több»