Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
63
Filmadatlap
 
20
Szereplők
6
Vélemények
89
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2019. 06. 22.

legújabb vélemény

Ez már sok...(vagy inkább túl kevés?)

Robert Rodrigurez az igényes köntösbe bújtatott trash-filmek igazi királya, de a műfaj már nagyon idejét múlt. A 90-es évek és a 2000-es évek eleji felhozatalba még elfért volna, de mára "kiment a divatból" és valljuk be nem is megy neki olyan jól. A Machete gyilkol már idétlenül nevetségesnek hat, tudjuk valami hasonló bizarr végeredmény volt a rendező célja, de ennek ellenére sem tudott ezen túlnőni. Talán egy Tarantino forgatókönyvvel erősebb lehetne az összkép.

 
Artemisia   2018. 01. 07.

Szórakoztató és izgalmas akciófilm, a történetnek van elég súlya ahhoz, hogy mozgassa az eseményeket. Az akciójelenetek jól lettek megcsinálva, van pár nagyon jó húzás pl.: a szívre kapcsolt detonátorok, de van elég logikai baki is, pl.: senki nem megy lövöldözni magassarkúban, full sminkben, kisestélyiben és koronával a fején, még akkor sem ha történetesen szépségkirálynő. A női karakterek közül talán Michelle Rodriguez a leginkább kedvelhető és ő illik a legjobban az akciójelenetekbe. Sofia Vergarát egyébként nagyon kedvelem, de itt nagyon bizarr karaktert kapott; a sztárparádé mindenképp jó ötlet volt és sokat dobott a filmen. Látványilag rendben van, a cselekmény fordulatos és kidolgozott, a színészi játékok a nagy neveknek megfelelően magas színvonalúak az olykor beteg karakterek keretein belül.


 
zoleykrajcsi   2016. 10. 04.

Nagyon tetszett a Machete gyilkol, tökéletesen elérte a film a célját, kikapcsolt és szórakoztatott. Semmi nem hiányzott belőle, így szuper, ahogy van. Azért az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy az első rész nagyobbat ütött.

 
dubzsu   2015. 03. 31.

Az elsőhöz hasonlóan ez is bizarr, véres, undorító jelenetekkel teli. A szexbombáktól sem lesz élvezhetőbb a film. Hiába játszottak rá direkt, ez akkor is gagyi lett.

 
inemeth   2015. 05. 23.

Csodás 3 órás alkotás, ami tökéletesen visszaadja az exploitation mozik hangulatát, paródiával fűszerezve. Elképesztő ötletek, bizarr figurák, sok erőszak és vér.

Robert Rodriguez

A film összbevétele 15 008 161 dollár volt (imdb.com).

 

A lángszórós jelenetben Voz oldalán egy Klingon bat'leth van (a Klingonok a Star Trek univerzumban "őshonosak").

(magyaristvan)
 

Robert Rodriguez Kémkölykök sorozatában Danny Trejo Antonio Banderas testvérét játsza, a neve Machete Cortez.

(magyaristvan)
 

Charlie Sheen alakítja az elnököt. Apja, Martin Sheen számos alkalommal eljátszott ezt a szerepet, legismertebb talán "Az elnök emberei" (The West Wing) című, 1999-es sorozatban játszott elnök volt.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.