Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Önkívület (2015)

Self/less
Filmadatlap
 
27
Szereplők
45
Vélemények
16
Képek
16
Videók

Galéria (16)

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Natalie Martinez
Ryan Reynolds
Ben Kingsley
Ben Kingsley
Ryan Reynolds
Natalie Martinez
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Natalie Martinez
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ben Kingsley

Videók (16)

 
Klauka89   2022. 04. 17.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Jónak indult, de aztán számomra túl misztikus lett. Van egy pont, amíg még lehet jó sztorikat írni, mert az ember el tudná hinni a fejlődő technikának köszönhetően, hogy mennyi minden lehetséges. Hát na, ez nekem már túl sci-fi volt. Ehhez túl földhö... több»

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

0

Nem szeretem a Sci-fi-ket, de ez a film nagyon jól sikerült. Ryan Reynolds egyik legjobb filmje, végig izgalmas és egyedi megoldásokkal tarkított. Még Ben Kingsley is elviselhető volt.

 
indingo   2017. 10. 06.

0

Annyira nem jött be a film. Valahogy a felépítésével volt baj, mert elmaradt a katarzis. Semmi csavar vagy fordulat, minden a szemünk előtt történt.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

0

Ryan Reynolds miatt 4 csillag, de ha nem lennék elfogult, akkor csak 3. Nagyon jó alapsztori közepesen jól kivitelezve.

 
Yosihiro   2015. 12. 25.

0

A film sci-fi be illő de mégis mintha a mindennapjainkat mutatná be. A pénz és a hatalom ami mostanság is jelen van éles ábrázolása annak, hogy az élet mennyire megvehető és hogy a gazdagoknak a pénz nem számít ha életről van szó. Az effajta kisérlet... több»

 
Diesel   2018. 02. 14.

0

1 hónappal ezelőtt láttam még a volt barátnőmmel. Maga a történet jó nekem tetszett, élvezhető is a film bár szerintem eléggé kiszámítható hogy mi lesz a vége. Ez a film is egyfajta társadalom kritika. Próbálja felhívni a figyelmünket arra hogy a pé... több»

 
szaka123   2021. 10. 28.

0

Nem volt akkora durranás, mint vártam. A tartalom alapján kezdtem neki a filmnek, mivel jónak tűnt, de sajna nem hozta, amit vártam. Lassan indul, és jól építkezik, de aztán minden felgyorsul, és minden nagyon gyorsan kiderül, a végére pedig csak egy... több»

 
Az Önkívület tipikusan az a film, amelyben megvolt a potenciál valami újszerűre, ám végül minden eredetiségét hátrahagyva futott egy biztonsági kűrt. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»