Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
42
Vélemények
16
Képek
16
Videók
Önkívület
 
Deniel   2019. 02. 28.

legújabb vélemény

Nem sablonfilm, az egyszer biztos, de tutira nem nézném meg még egyszer! Iszonyatosan és teljesen fölöslegesen el van vontatva, főleg a második fele! Szóval van egy zseniális sztori, egy nagyon jó főszereplő és egy jól elk...rt kivitel!

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Nem szeretem a Sci-fi-ket, de ez a film nagyon jól sikerült. Ryan Reynolds egyik legjobb filmje, végig izgalmas és egyedi megoldásokkal tarkított. Még Ben Kingsley is elviselhető volt.


 
indingo   2017. 10. 06.

Annyira nem jött be a film. Valahogy a felépítésével volt baj, mert elmaradt a katarzis. Semmi csavar vagy fordulat, minden a szemünk előtt történt.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Ryan Reynolds miatt 4 csillag, de ha nem lennék elfogult, akkor csak 3. Nagyon jó alapsztori közepesen jól kivitelezve.

 
Diesel   2018. 02. 14.

1 hónappal ezelőtt láttam még a volt barátnőmmel. Maga a történet jó nekem tetszett, élvezhető is a film bár szerintem eléggé kiszámítható hogy mi lesz a vége. Ez a film is egyfajta társadalom kritika. Próbálja felhívni a figyelmünket arra hogy a pénz és a hatalom világában semmi sem szent és bármi megtörténhet. Ryan Reynolds itt is megállja a helyét és ezzel is bizonyítja hogy komolyabb hangvételű filmekben is ott a helye.

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Natalie Martinez
Ryan Reynolds
Ben Kingsley
Ben Kingsley
Ryan Reynolds
Natalie Martinez
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Natalie Martinez
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ben Kingsley
 
Az Önkívület tipikusan az a film, amelyben megvolt a potenciál valami újszerűre, ám végül minden eredetiségét hátrahagyva futott egy biztonsági kűrt. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
 
Odáig is merészkedhetnék, hogy kiegyensúlyozott és összeszedett filmről van szó, sótlansága és lélektelensége mégis olyanná teszi, mintha fűrészport rágnánk két órán keresztül. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.