Kiderült, hogyan folytatódik a Netflix gigaslágere

A Madarak a dobozban Sandra Bullock főszereplésével az egyik legnézettebb Netflix-film. A tervezett Madarak a dobozban 2 mellett a horrorfilm spin-offot is kap.

A streaming szolgáltató legnézettebb eredeti filmjeinek hivatalos listája szerint a 2018-ban megjelent Madarak a dobozban című thrillert a megjelenést követő első négy hétben 89 millióan nézték meg. Ezt azóta csak Chris Hemsworth Tyler Rake: A kimenekítés című akciófilmje lépte túl 99 millió megtekintéssel. Tehát nem csoda, hogy a Netflix erre a sikerre akar építeni, és nyilvánvalóan egy egész „Bird Box” univerzummal. A közvetlen folytatás terveiről már régóta tudunk, de most kiderült, hogy készül egy spanyol spin-off is, mellyel az alkotók az kívánják jelezni, hogy a Madarak a dobozban fenyegetése globális probléma. És ez csak a kezdet, ugyanis siker esetén további spin-offok fogják követni a filmet.  
Egyelőre nem derült ki, hogy ki játssza a főszerepeket a spin-off-ban, és mikor debütál a Netflixen, de annyi biztos, hogy a forgatás még az idei év végén megkezdődik.

A rendezői széket David Pastor (Önkívület) foglalhatja el, míg a producer a Madarak a dobozban direktora, Susanne Bier lesz.

dráma | horror | sci-fi

Egy nőnek és két gyermekének egy veszélyekkel teli világban kell két nap alatt biztonságos helyre jutnia - bekötött szemmel.  több»