Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
1
Képek
1
Videók
Chris Hemsworth
 
Yosihiro   2020. 05. 24.

legújabb vélemény

A kimenekítés

Bármennyire is hihetetlennek tűnik, igazából ez a film nekem nem is az akció részéről tetszik. Van benne valami, ami az emberi mivoltunkban ott van. Ez nem más, mint az önfeláldozás és család. Ezt jobban kifejtve a film alapja, hogy egy ügynök elveszíti kisfiát. Ez már egy olyan kiindulópont, amire egy akciófilmet lehet alapozni. Erre rakták rá, hogy még bevetésen is van hősünk, és pont olyan feladatot kap, ami érzékenyen érinti. A film ezt az érzést nagyon szépen építi fel, bár a végkifejletet illetően lehetett volna jobb befejezés is. A gondolatok, az érzések messzemenőkig átjönnek a filmen. Igazából egy akciódús jelenetekkel bővített filmet kapunk, de ne felejtsük el, hogy a film kritik... több»

 
L.Regina   2020. 04. 28.

a nap véleménye

Thor után zsoldos

Az akciófilm rajongóknak (mint jó magam is) erősen ajánlott darab lett a Tyler Rake: A kimenekítés című produkció, amely mindenképp a minőségibb akciófilmek közé tartozik. A történet, bár nem kiemelkedő, teljesen korrekt, az ilyen kategóriájú filmeknél pedig nem is ez az igazán fontos. Egy zsoldost, Tyler Rake-et és csapatát felbérelik, hogy menekítsék ki egy drogbáró fiát a rivális banda fogságából. Természetesen semmi sem a terv szerint alakul, és a zsoldosoknak sokkal nehezebb dolguk lesz. A karakterek és a film jól ki is használják az indiai helyszín adottságait, kezdve a földrajzi elemekkel, a járművekkel, az épületekkel. A film legjobb pontja az akciójelenetek, melyek igazán kiválóak,... több»


 
Laca//Ho/rr/oR//   2020. 05. 12.

Thor után John Wick

Rég láttam ennyire ütős akciófilmet, ezt az alkotást csak ajánlani tudom. A történet nem sikerült úgy, mint maga a jól megrendezett akció-jelenetek tömkelege, de ezt leszámítva így is egy elképesztő robusztus akciófilmet kaptunk. Maga a helyszín pedig, Mumbai, India egyik városa jó ötletnek bizonyult, így még nagyobb erővel bírt az egész film. Gondolok itt a zsúfolt utcákra, háztömbökre; a földrajzi helyeket (adottságokat) remekül kihasználták, mint például a várost körbe vevő hidak – ezeket roppant jól „használta fel” a film, mert sok jelenet ezért tudta átadni magát ilyen erővel. A zsoldosoknak egy dolog számít igazán, a pénz és a küldetések végrehajtása. A főszereplő, Chris Hemsworth „T... több»

 
zoltyah   2020. 04. 30.

Ez egy nagyon jó ütös akcíó film. Utóbbi évek legjobb mozija ebben a kategóriában.

 
Di Canio   2020. 04. 29.

Ha nem nézed mekkora hibák vannak a filmben, akkor jól fogsz szórakozni. Szokásos amerikai kommandós akció, többnyire 1 mindenki ellen, de jól összerakott film.

 
kritika több»
 
Összességében egy pokolian jó akciófilmet kaptunk, ami nem akarja megváltani a történetével a világot, de akció szempontból lepipálja az utóbbi évek termését. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.