Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Hitman - A bérgyilkos (2007)

Hitman
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
13
Képek
3
Videók

Galéria (13)

Videók (3)

 
kabel   2022. 12. 26.

legújabb vélemény

0
Átlagos, mint majdnem minden videójáték-film

Nem igazán tudnék mit írni a filmről, mert nagyon egyszerű a felépítése, egysíkúak a karakterei, és direkt nem hiteles a színészkedés. Sajnos még igazán izgalmas, a Hitmanből inspirált jelenetek sincsenek benne, úgyhogy bizonytalan vagyok, egyáltalán mért készült a film.A női főszereplő kényelmetlenül rosszul játssza a szerepét, de az unalmasan sztoikus főszereplőnk mellett annyira fel sem tűnik. Egy picivel több kreativitást várnék egy ilyen filmtől.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 08.

0

Nagyon pörgős és izgalmas film, melynek a története is teljesen lekötött. Kiváló szereposztás és történettel fűszerezve.

 
uniterra   2022. 03. 14.

0

Túl sok volt a piff-puff látnivalóból, megülte a gyomrom, s egy idő után untam is. Nem kétlem, vannak emberek, akiknek ez tetszik.

 
NFG   2018. 03. 30.

0

Számomra teljesen új az élmény! Úgy gondolom, elég véresre és brutálisra sikerült! Humor nincs is benne! Aki pedig szereti ezeket a nyers akciófilmeket, annak tetszeni fog!

 
Érdeklődő   2021. 02. 07.

1
Pörgős

Szeretem az ehhez hasonló, izgalmas akciófilmeket. A történet nem nyűgözött le igazán, de a harci jelenetek igencsak meggyőzőek voltak. Egy esti kikapcsolódásnak tökéletes időtöltés.

 
D. Wolfe   2016. 04. 24.

0

Semmi extra, de még így is magasan az egyik legszínvonalasabb játékadaptáció, ami valaha készült. A játék hangulatát egészen jól visszaadja és az akciók is kétségtelenül remekek. Azért Olga Kurylenko jelenléte is sokat dob az összképen. :)

 
Megamovie   2016. 02. 20.

0

A rejtélyes 47 es ügynök a legveszélyesebb fegyver amely a kormányok és a politika felett áll.Miközben bejárja az egész Kelet-Európai térséget nyomában lohol az Interpol az orosz hadsereggel karöltve .Nagyszerű akciófilm amelynek története és pörgős akciói végig lekötik az ember figyelmét.

A film összbevétele 99 965 792 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben utalás történik a videójátékra, mikor a két gyerek játszik vele.

(HE7EDIK)
 

A filmet a népszerű videójáték alapján készítették el.

(HE7EDIK)
 

A film alapjául a nagysikerű Hitman videojátékok szolgálnak.

(SódóGA)
 

Timothy Olyphant a szerep kedvéért harcművészetet leckéket vett.

(SódóGA)
 

A 47-es ügynök egy Audi SS-t vezet.

(SódóGA)