Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74%
Filmadatlap
 
35
Szereplők
4
Vélemények
20
Képek
4
Videók
 
zádor   2020. 06. 15.

legújabb vélemény

Jó, jó ez a sorozat, csak szerintem Connie Britton nagyon nem hiányzik belőle. Biztos jó színésznő, de ez a szerep valahogy nagyon nem passzolt hozzá, és nem igazán hittem el a karakterét. Persze nem kéne egy alakítás alapján megítélni egy egész sorozatot, de nekem valahogy lehúzta az összképet.

 
mártilány   2020. 02. 27.

Kimondottan erős sorozat, remek karakterépítés, jól megírt történet, és nagyszerű alakítások. Nem is akarok sokat hozzáfűzni, egy próbát mindenképpen megér.


 
MiAzAki   2018. 10. 09.

Úgy voltam vele, hogy belenézek, és lesz ami lesz, aztán eléggé ott ragadtam a tévé előtt, és olyan rövid idő alatt daráltam be, ahogy kevés más szériát. Nagyszerűen megírt és végigvitt történet egy igen impozáns szereplőgárdával.

 
Twister   2018. 07. 10.

Szerintem az első évad is igen ígéretes volt, de igazán a másodikra indult be és mutatta meg leginkább az erősségeit. Csak ajánlani tudom!

1
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.