Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
64%
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Hammer
 
Tamás   2020. 07. 10.

legújabb vélemény

Nem egészen értem, hogy mi a gondja ezzel a filmmel egyeseknek. Igen, ez nem egy gyors blockbuster, de cserébe izgalmas kérdéseket boncolgat, remek alakítások vannak benne az operatőri munka pedig szerintem egészen kivételes. Ez egy erős négyes a rés... több»

 
Zolaa92   2020. 04. 06.

Milyen messzire mennél el a szerettedért? - teszi fel a kérdést a film, és elég izgalmas választ ad rá. Nem kiemelkedő, de alapvetően szórakoztató alkotás remek alakításokkal. Szóval, ha a műfajon belül keresel, aligha fog csalódást okozni.


 
geri780   2020. 03. 07.

Will Patton kiemelkedő teljesítmény nyújt egy kiemelkedőnek csak nagy jóindulattal nevezhető filmben. Tény, hogy a film időnként eléggé képes elveszteni a tempóját, de amikor magára talál, akkor remekül működik. Összességében ez 3 csillag most a részemről.

 
acey   2019. 12. 28.

Hiába a jó alakítások, ettől ez még egy nagyon lassú és vontatott film, ami egyre inkább unalomba fullad a játékidő előrehaladtával.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.