Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
70
Filmadatlap
 
13
Szereplők
5
Vélemények
25
Képek
2
Videók
 
zeus1000   2020. 08. 09.

legújabb vélemény

Egyszeri nézésre éppen alkalmas a Patthelyzet, de ezen a kategórián sajnos nem mutat túl a film. Mindenesetre jó volt látni, hogy a magyar filmipar egy komolyabban vehető krimit is kitudott végre termelni magából.

 
milantoth06 Nézhetetlen  2020. 08. 07.

Ki dobott pénz volt ez a film. Vannak jó magyar filmek, de ez nem tartozik közéjük. Nézhetetlen, értékelhetetlen, egyértelműen kikövetkeztethető. Senkinek nem ajánlom aki jó filmet szeretne nézni.


 
dakod   2020. 08. 07.

Na, hát igazán nem tudtam, hogy mire számítsak ettől a filmtől, és nem azért mert pusztán "magyar" film lenne, hanem mert elnézve a stáblistát, ezeket a színészeket nem igazán láthattam még hasonló szerepben, de még így is nagyon kellemes meglepetés volt ez az egész. Szerintem érdemes belevágni!

 
Turro   2020. 08. 05.

Mégiscsak kezdi kapizskálni a magyar filmipar, mi kell a nézőknek. Végre egy lendületes film nem várt meglepetésekkel és remek befejezéssel. nem tökéletes, de kellemesen meglepett.

 
Gríz   2020. 08. 02.

Fordulatos, izgalmas krimi. Szűcs Dóra belopta magát a szívembe, ilyen ígéretes elsőfilmes bemutatkozás után azt hiszem, érdemes figyelemmel követni a rendezői munkásságát.

 
Megéri kivárni, ez a film most nagyon jól (és jókor) jött a hazai szakmának. több»
 
Pontosan az a bajom a Patthelyzettel, mint a kommersz, közönségsikerre szánt magyar filmek többségével. Nem vagyunk képesek önállóan gondolkozni, merni és alkotni. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.