Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
60%

Patthelyzet (2020)

Patthelyzet
Filmadatlap
 
13
Szereplők
8
Vélemények
25
Képek
2
Videók

Galéria (25)

Videók (2)

 
stomachh   2021. 08. 24.

legújabb vélemény

0

Még jó is lehetett volna az ötlet alapján. De nem lett az. Buta dialógok, idegesítő fényképezés. Sokszor a szöveget sem lehetett érteni, motyogás, hadarás, főleg a hosszú hajú "színész", amit művelt... Egy jó tulajdonsága volt: hogy csak 1 órát rabolt el az életemből.

 
stevepisti   2021. 01. 10.

0

Pedig én annyira szerettem volna, ha jól sikerül, de sajnos nem tetszett. A színészek még úgy ahogy rendben voltak, bár ott is voltak problémák, de pl. a helyszín annyira mű hatású volt, mint egy tv sorozatban, néhány erőltetett poén és a párbeszéd i... több»

 
Caravaggio1978   2021. 08. 12.

0
Erika mellbősége csökkent

Teljesen jó volt maga az ötlet, a történet, de a megvalósítással voltak ezért kicsit gondok. Túl műanyagok voltak a beszélgetések, olyan betanult, színházas jelenetek érzetét adták, nem egy filmét. Azon csodálkoztam, hogy nem volt néger szereplő a filmben. Miért nem??? Ha már a kötelező meleg pár benne volt, a szegény, mártír színes bőrű miért nem? Ha kicsit ellazultak volna a színészek, azért többet ki lehetett volna ebből a filmből hozni.

 
makk20   2020. 08. 09.

1

Egyszeri nézésre éppen alkalmas a Patthelyzet, de ezen a kategórián sajnos nem mutat túl a film. Mindenesetre jó volt látni, hogy a magyar filmipar egy komolyabban vehető krimit is kitudott végre termelni magából.

 
milantoth06 Nézhetetlen  2020. 08. 07.

0

Ki dobott pénz volt ez a film. Vannak jó magyar filmek, de ez nem tartozik közéjük. Nézhetetlen, értékelhetetlen, egyértelműen kikövetkeztethető. Senkinek nem ajánlom aki jó filmet szeretne nézni.

 
Marton   2020. 08. 07.

0

Na, hát igazán nem tudtam, hogy mire számítsak ettől a filmtől, és nem azért mert pusztán "magyar" film lenne, hanem mert elnézve a stáblistát, ezeket a színészeket nem igazán láthattam még hasonló szerepben, de még így is nagyon kellemes meglepetés volt ez az egész. Szerintem érdemes belevágni!

 
sbesz   2020. 08. 05.

0

Mégiscsak kezdi kapizskálni a magyar filmipar, mi kell a nézőknek. Végre egy lendületes film nem várt meglepetésekkel és remek befejezéssel. nem tökéletes, de kellemesen meglepett.

 
Megéri kivárni, ez a film most nagyon jól (és jókor) jött a hazai szakmának. több»