Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
23
Szereplők
5
Vélemények
30
Képek
4
Videók
 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

Tetszik a története, de valahogy mégsem varázsolt el ez az animáció, egyszer meg lehet nézni, de ennyi.

 
alexxx   2017. 11. 03.

Nem volt ezzel a filmmel semmi baj, de azért nem a hotel transylvania.... A fiatalabb korosztálynak biztos elnyeri majd a tetszését, bár ilyen minőséget azért a tévés animációk is tudnak. Egynek elmenet, közepesre értékelem.


 
NFG   2018. 03. 27.

A vámpíros meséket kedvelem! De talán túl sok olyan tartalmút néztem és ez miatt nem volt extra élmény számomra! De kisgyerekeknek biztosan elnyeri a tetszését!

 
NRD   2018. 03. 27.

A mese unalmas, kiszámítható. Sok mese készült előtte amik hasonlóak voltak, és gondolom megnézte ezeket egy ember és azt gondolta, hogy gyúrjuk össze egy gyerekmesének. Itt az eredmény.

 
Sztyúi   2017. 11. 02.

Bájosan egyszerű, közepes látványvilágú animációs film, ami teljesen ártalmatlan, de mint ilyen, nem feltétlenül mozis program. Nem voltam meggyőzve igazából.

 

David Safier a regényét először a felnőtt közönség számára készítette el, így komoly átalakításokra volt szükség, hogy végül animációs film készülhessen belőle.Az eredeti műben például voltak erotikus jelenetek is.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.