Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
23
Szereplők
6
Vélemények
30
Képek
4
Videók
 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

Tetszik a története, de valahogy mégsem varázsolt el ez az animáció, egyszer meg lehet nézni, de ennyi.

 
alexxx   2017. 11. 03.

Nem volt ezzel a filmmel semmi baj, de azért nem a hotel transylvania.... A fiatalabb korosztálynak biztos elnyeri majd a tetszését, bár ilyen minőséget azért a tévés animációk is tudnak. Egynek elmenet, közepesre értékelem.


 
NFG   2018. 03. 27.

A vámpíros meséket kedvelem! De talán túl sok olyan tartalmút néztem és ez miatt nem volt extra élmény számomra! De kisgyerekeknek biztosan elnyeri a tetszését!

 
NRD   2018. 03. 27.

A mese unalmas, kiszámítható. Sok mese készült előtte amik hasonlóak voltak, és gondolom megnézte ezeket egy ember és azt gondolta, hogy gyúrjuk össze egy gyerekmesének. Itt az eredmény.

 
hotelkunde12a@gmail.com   2019. 08. 19.

Fura és vicces.

A film összbevétele 112 014 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 74 271 296 forintot termelt. A hazai mozik összesen 56 679 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

David Safier a regényét először a felnőtt közönség számára készítette el, így komoly átalakításokra volt szükség, hogy végül animációs film készülhessen belőle.Az eredeti műben például voltak erotikus jelenetek is.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.