Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Vélemények: Frankenweenie - Ebcsont beforr (2012)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

0

Tipikus Tim Burton animációs mese érdekes sötét hangulattal és képi világgal. Gyerek és kutya barátságáról szól kicsit horrorizált köntösben. De kellemes kikapcsolódás, inkább felnőtteknek szól. Gyerekeknek kicsit ijesztő lehet.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

0

Egyedülálló ábrázolásmódú rajzfilm, mely egy kicsit elvontnak tűnik, de akik szeretik az új technikai megoldásokat azoknak ajánlom.


 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 30.

0

Tim Burton csinált egy egész estés animációs mesét csak felnőtteknek. Van egyfajta morbid bája az egésznek. Egyedi, tele élettel, és leköti a figyelmet az újszerűsége miatt. Beteges, de akinek bejön, az nagyon fogja szeretni.

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Nagyszerű, látványos és érdemes bepróbálnia mindenkinek ezt a kellemes filmet. Ez a film teljesen rendben volt minden téren, fantasztikusan átadta azt a hangulatot, amit létre akart hozni.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 29.

0

Nagyon tetszett. A rajzfilm nem f ltétlen való kisebb gyerekeknek, hiszen ijesztőek tudnak lenni a szereplők. Ez Tim Burton sajátos sötét stílusa ami nekem kifejezetten tetszik ebben a mesében. A sötét árnyultság mellett viszont a melegszívű szándék ... több»

 
SzFa   2017. 09. 17.

0

A történet leírása alapján kísértetiesebbet vártam. Nekem nem tetszett a történet, és a gyerekeknek sem ajánlom, mert számukra félelmetes lehet, hogy a halottakkal beszél a fiú.

 
czigler.nora   2017. 08. 15.

0

Tim Burton egyik legjobb alkotása, olyan kis aranyos és mégis ijesztő ez a mese. Ötletes, hogy fekete-fehér. Nekem az animációk is tetszenek benne, ajánlós film :)

 
Mithrel   2016. 06. 11.

0

Nagyon morbid, de ebben az esetben ez inkább hat pozitív jelzőnek. Szeretnivaló, megható, közben ijesztő és nagyon-nagyon beteg. De úgy néz ki, ez egy tökéletes keverék lett, bámulatos film. Nem sablonos történet, egyedi Burton-fajta. És igen, ez is pozitív része az alkotásnak. :)

 
J.Hunt   2015. 03. 31.

0

Kicsit viccesen és rémisztően mutatja meg hogy a gyerekek mire képesek azért hogy ne veszítsenek el egy kis háziállatot akit imádnak. Tim Burton végre visszatért ahhoz a vonalhoz, amit nagyon tud, és ismét erőset alkotott.