75% 382 szavazat
Derült égből fasírt 2: A második fogás

Derült égből fasírt 2: A második fogás

Cloudy with a Chance of Meatballs 2
Filmadatlap
21
Vélemények (21)
33
Szereplők (33)
14
Képek (14)
1
Videók (1)
8
Érdekességek (8)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Halfalvát elborította az égből hulló étel - és mert lakói torkig vannak már a sok égi fogással, takarítókat szerződtetnek. A cég hamar jóllakik a feladattal: beszélő kovászos uborkák, emberlekű eprek özönlötték el várost és megjelenik egy hatalmas,… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2013.10.31. | Netflix (2017.03.31.) | HBO Max (2023.04.01.)
 
2024.03.18 orákulum

legújabb vélemény

Az elsőnél kicsit gyengébb

Szerintem nem volt olyan jó, mint az első, de rossznak sem mondanám. A történetben talán egy kicsit még jobban érződik a sablonosság, ennek ellenére szerintem a kisgyerekeknek élvezhető. A látvány túltesz az első részen is. A karakterek az első részhez hasonlóan kissé kidolgozatlanok. A történetben és a poénokban szerintem hasonlít A LEGO kalandhoz, ami nekem abszolút favorit az animációs filmek között. (Már azért is, mert Emmettel jobban tudok azonosulni, és a LEGO is közel áll a szívemhez.) Kisgyerekes családoknak jó szívvelajánlom!

0
 
2018.01.20 mamiéstöti2

Talán egy fokkal sikerült csak gyengébbre, mint az első rész, de csak azért mert nem sok újítás került bele.

0
 

A szerethető fantasztikus teremtmények miatt adtam négy csillagot erre a nagyon aranyos kis animációs mesére.Vicces,és kedves történet,tényleg minden korosztálynak,és generációnak melegen ajánlott.Sokszor nézős,nemcsak szomorúbb napokra.

0
 
2017.09.13 Deku

Erre a filmre valószínűleg pár hét múlva már nem emlékszek de még így sem volt rossz benyomásom róla. Erősen tart egy bizonyos átlagos szintet emiatt van az, hogy feledhetetlen tud lenni.

0
 
2019.02.23 dailyfilmsan

Egy ici picit gyengébb, mint az első rész történetben. Ezt viszont pótolja a látvány. Nagyon ötletesen ragadták meg a kajalények kinézetét. A főgonosz viszont ngyon lanyha indítékot és háttért kapott magának. Ezt leszámítva szórakoztató, aranyos, kis cuki.

0

A film összbevétele 274 325 949 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Annak ellenére hogy Flint az első rész végén becipőszórózza a FLDSMDFR-t, ennek nyoma sem látszik rajta ebben a részben.Szerző: dailyfilmsan

#2
 

Ryan Reynolds esélyes volt Chester V. szerepére. Szerző: dailyfilmsan

#3
 

A Sony Animation második produkciója.Szerző: dailyfilmsan

#4
 

Chaster V. megalkotásakor a készítők Steve Jobs-ot és Richard Barsont próbálták ötvözni.Szerző: dailyfilmsan

#5