Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

Derült égből fasírt 2: A második fogás (2013)

Cloudy with a Chance of Meatballs 2
Filmadatlap
 
22
Szereplők
17
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Talán egy fokkal sikerült csak gyengébbre, mint az első rész, de csak azért mert nem sok újítás került bele.

 
Deku   2017. 09. 13.

Erre a filmre valószínűleg pár hét múlva már nem emlékszek de még így sem volt rossz benyomásom róla. Erősen tart egy bizonyos átlagos szintet emiatt van az, hogy feledhetetlen tud lenni.


 
felicity   2017. 08. 07.

Ez is egy nagyon jó történet. Jobb az első résztől. Nagyon jól ki vannak találva az étel-állatok, és nagyon cukik. És a neveik is milyen jók. mindenkinek ajánlom. :)

 
NFG   2018. 03. 30.

Látványvilágában szerintem jobbra sikerült, mint az előző! Ennek ellenére a története nem tetszett annyira! Vicces volt és aranyos, de jobb lett volna azért nem elkészíteni!

 
Brigusz724   2015. 06. 05.

A történet ott folytatódik, hogy a felügyelet nélkül hagyott Flödszömdöför cuki étel-állatokat kreál. Nekem nagyon tetszik a sok étel-állat, olyan aranyosak és úgy felfalnám mind.. olyan éhes lettem.

 

Annak ellenére hogy Flint az első rész végén becipőszórózza a FLDSMDFR-t, ennek nyoma sem látszik rajta ebben a részben.

(nanita95 )
 

Ryan Reynolds esélyes volt Chester V. szerepére.

(nanita95 )
 

A Sony Animation második produkciója.

(nanita95 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.