Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Derült égből fasírt 2: A második fogás (2013)

Cloudy with a Chance of Meatballs 2
Filmadatlap
 
24
Szereplők
19
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Talán egy fokkal sikerült csak gyengébbre, mint az első rész, de csak azért mert nem sok újítás került bele.

 
Deku   2017. 09. 13.

Erre a filmre valószínűleg pár hét múlva már nem emlékszek de még így sem volt rossz benyomásom róla. Erősen tart egy bizonyos átlagos szintet emiatt van az, hogy feledhetetlen tud lenni.


 
dailyfilmsan   2019. 02. 23.

Egy ici picit gyengébb, mint az első rész történetben. Ezt viszont pótolja a látvány. Nagyon ötletesen ragadták meg a kajalények kinézetét. A főgonosz viszont ngyon lanyha indítékot és háttért kapott magának. Ezt leszámítva szórakoztató, aranyos, kis cuki.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Imádtam az első részt is, így szinte borítékolható volt hogy ez is tetszeni fog. Igazán egyedi ahogy azt játszák, hogy a létrehozott kaják életre kelnek és meg kell menteniük őket főhőseinknek. A marsmelow cukorkák voltak a legaranyosabbak, amikor Flint rájön, hogy nem pusztíthatja el a gépet, ami az állatok születésének forrása.

 
felicity   2017. 08. 07.

Ez is egy nagyon jó történet. Jobb az első résztől. Nagyon jól ki vannak találva az étel-állatok, és nagyon cukik. És a neveik is milyen jók. mindenkinek ajánlom. :)

A film összbevétele 274 325 949 dollár volt (imdb.com).

 

Annak ellenére hogy Flint az első rész végén becipőszórózza a FLDSMDFR-t, ennek nyoma sem látszik rajta ebben a részben.

(dailyfilmsan)
 

Ryan Reynolds esélyes volt Chester V. szerepére.

(dailyfilmsan)
 

A Sony Animation második produkciója.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.