68% 154 szavazat
Bolondos dallamok - Újra bevetésen

Bolondos dallamok - Újra bevetésen

Looney Tunes: Back in Action
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
27
Szereplők (27)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Dodó kacsa végre megelégeli, hogy Tapsi Hapsi árnyékában tengődjön, ezért Kate Houghton komédiaügyi alelnök bavatkozásával felmond a WB stúdiónál, ahonnan a biztonsági őr, DJ rúgja ki. Viszont DJ közben hírt kap arról, hogy apját elrabolta az ACME igazgatója. Mr. Charmain mindenáron meg… Több


Rendező: Joe Dante
Író: Larry Doyle
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2003.12.11.
 
2022.03.31 KCintia

legújabb vélemény

Régen szerettem

Rátaláltam újra erre a filmre, és gondoltam, akkor miért is ne? Hát nem kellett volna. Régen nagyon kedveltem ezt, de akkor fiatalabb is voltam... Így felnőtt fejjel annyira azért már nem volt jó, bár a bugyutácska stílusa ellenére azért még mindig kedvelhető, de nem minden korosztály számára.

0
 
2017.10.14 Lamboh

Nem tudom mit írhatnék erről a filmről... Mondhatnám, hogy rossz, de nem minden szempontból. Voltak benne jó poénok, és úgy összességében sem volt annyira borzalmas. Nagyon gyenge közepes.

0
 
2018.03.31 NFG

Hát szerintem ezt csak a kisgyerekek tudják élvezni! Nagyon bugyuta és gáz ahogy a filmet próbálják rajzfilm figurákkal elegyíteni! A történet is annyira komolytalan!

0

A film összbevétele 68 514 844 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A Bolondos dallamok szereplők mellett a filmben feltűnik a Warner Bros. két másik nagy szereplője, Bozont és Scooby-Doo is.Szerző: mrarizona

#2
 

Brendan Fraser annyira jól személyesítette meg Tazt, hogy végül megengedték, hogy ő legyen a hangja. Szerző: rbernadett

#3