Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
79%

Derült égből fasírt (2009)

Cloudy with a Chance of Meatballs
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
7
Képek
6
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0

Szuper kis animáció,tele bolondos képsorokkal.Aranyosak a szereplők,és valahogy olyan mindíg nézhetős!Nem okoz fejtörést,nem gondolkozós,csak nézni kell,és annyi.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

0

A bemutatója alapján nemsok jóra számítottam, de igen kellemes csalódás volt. Gondosan kidolgozott karakterek színesítik.


 
dailyfilmsan   2018. 11. 25.

0

Kicsit bugyuta és álmodozó de nekem bejön. Az ötlet egyedi és pont ez a különleges benne. A sok színkavalkád nagyon leköti az ember figyelmét. Nézhetősége már más kérdés, mivel már említettem hogy nem teljesen komoly témákkal foglalkozik, csak szóra... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

0

Egyik kedvenc mesém. Olyan jókat lehet rá nasizni:D Érdekes és akciódús cselekményű érzelmes film a kis Flint-ről ki anya nélkül nőtt fel és csak a feltalálás élteti, de senki nem hitt benne, míg fel nem találta a "kajagépét"... Izgalmas volt nagyon.

 
felicity   2017. 08. 07.

0

Már régen láttam de nagyon tetszett. Jó kis film. Jó az animáció, jók a karakterek és nagyon jó történet. Vicces, látványos és egy picit még izgalmas is. :)

 
hackerjulcsi   2018. 03. 19.

0

Jó az alapötlet, de maga a kivitelezés, a karakterek megjelenítése, maga a világ megjelenítése nem igazán tetszik. Mindenesetre szerintem klassz mesefilm gyerekeknek, mert elég elvont, fantáziadús és szellemes. :)

 
NFG   2018. 03. 30.

0

Nekem nagyon bejött! Tulajdonképpen kifejezetten tetszett, hogy ilyen színvilágot sikerült összehozni a különböző ételekből! A története pedig szerintem nagyon aranyos!

Galéria (7)

Videók (6)

A film összbevétele 243 006 126 dollár volt (imdb.com).

 

A Sony Pictures Animation stúdió 3. kiadott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Steve egy selyemmajom.

(ps)
 

Earl Devereaux és angol szinkronhangja, Mr. T éppen ellentétes frizurát hordanak. Ahol Mr. T.-nek van haja, ott Earl Devereaux-nek nincs.

(ps)
 

Amikor Earl Devereaux beleugrik a tortillába, egy T betű rajzolódik ki utána. Ez egy utalás Mr. T-re, a hangját kölcsönző színészre.

(ps)
 

Bill Hader és Bruce Campbell a premieren találkoztak először személyesen.

(ps)
 

Minden jelentben, ahol Flint és Sam megpróbálják megcsókolni egymást, Sam a bal, Flint pedig a jobb oldalon van.

(ps)
 

Flint a laboratóriumában az 1950 és 1990 között használt 3D technológiás szemüveget használja. Manapság e helyett már polarizált lencséket használnak.

(ps)