Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
29
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Zsolti01   2019. 06. 18.

legújabb vélemény

Szerintem nagyon jó film lett. Az animáció, a koncepció, a megvalósítás és a zene is nagyszerű lett ebben a filmben. Egyik kedvenc filmem lett ezáltal.

 
Deku   2017. 08. 28.

Végtelenül szerethető lett ez a film, nagyszerű karakterek, eszementül tetszetős volt a látvány és persze a zene is csúcs volt. Ez érződik de én imádtam ezt a filmet. Tök király.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem nagyon teszik igazán érzelem teli mese. Stich aki gonoszságból született, és első számú célpont a földre menekül. Bujkálása közben összetalálkozik egy Lilo nevű kislánnyal akinek nincsenek barátai, mellette erős családi gondokkal küzd. Ám egy rossz teremtményt is megtud javítani egy ki szeretet, s itt kezdődik egy igaz barátság amely gyógyír minden fájdalomra. Nem csak maga a film de számomra a sorozat is nagyon szórakoztató volt.

 
Thibo84   2019. 05. 29.

Szerethető a film és maguk a karakterek is, ráadásul még a humora is jó lett.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 23.

Furcsa és egyedi megközelítése a másságnak ez a mesefilm. A befogadás, a barátság és az elfogadás értékét közvetíti számomra leginkább ez az animációs film. Nagyon ötletes a kis lény megjelenítése, nekem bejött. 5*

A film összbevétele 273 144 151 dollár volt (imdb.com).

 

2003-ban jelölték Oscar-díjra, legjobb animációs film kategóriában!

(NFG)
 

Sok űrlényt korábbi Disney szereplők inspiráltak, mint Tigris és Malacka.

(kázsé)
 

Az első egész estés mesefilm, ami Hawaii-on játszódik.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.