Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
29
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Zsolti01   2019. 06. 18.

legújabb vélemény

Szerintem nagyon jó film lett. Az animáció, a koncepció, a megvalósítás és a zene is nagyszerű lett ebben a filmben. Egyik kedvenc filmem lett ezáltal.

 
Deku   2017. 08. 28.

Végtelenül szerethető lett ez a film, nagyszerű karakterek, eszementül tetszetős volt a látvány és persze a zene is csúcs volt. Ez érződik de én imádtam ezt a filmet. Tök király.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem nagyon teszik igazán érzelem teli mese. Stich aki gonoszságból született, és első számú célpont a földre menekül. Bujkálása közben összetalálkozik egy Lilo nevű kislánnyal akinek nincsenek barátai, mellette erős családi gondokkal küzd. Ám egy r... több»

 
Thibo84   2019. 05. 29.

Szerethető a film és maguk a karakterek is, ráadásul még a humora is jó lett.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 23.

Furcsa és egyedi megközelítése a másságnak ez a mesefilm. A befogadás, a barátság és az elfogadás értékét közvetíti számomra leginkább ez az animációs film. Nagyon ötletes a kis lény megjelenítése, nekem bejött. 5*

 
Ms. Akárki   2019. 04. 28.

Nagyon édes és gyönyörű mese a barátságról, szeretetről, családról és persze a kitartásról. Lilo és Stich az egyik legjobb Disney barátságpáros szerintem. Nagyon sok felnőtteknek szóló poént is tartalmaz, így mindenképp érdemes legalább egyszer megnézni.

 
Norbert93   2018. 09. 23.

Aranyos, vicces és szerethető kis mese. Nem mutatott túlságosan újat, de szépen megáll a lábán a mai napig is.

A film összbevétele 273 144 151 dollár volt (imdb.com).

 

2003-ban jelölték Oscar-díjra, legjobb animációs film kategóriában!

(NFG)
 

Sok űrlényt korábbi Disney szereplők inspiráltak, mint Tigris és Malacka.

(kázsé)
 

Az első egész estés mesefilm, ami Hawaii-on játszódik.

(kázsé)
 

A Disney úgy reklámozta a filmet, hogy különböző klasszikus Disney mesékbe illesztette Stitcht. Ezek a filmek a következők voltak: A kis hableány, A szépség és a szörnyeteg, Aladdin és Az oroszlánkirály.

(kázsé)
 

A "Lilo" név jelentheti azt, hogy "nagylelkű", de azt is, hogy "elveszett".

(kázsé)
 

A "Nani" név Hawaii nyelven azt jelenti, "gyönyörű" .

(kázsé)
 

A Hawaii születésű Jason Scott Lee és Tia Carrere segítettek a készítőknek hitelesebbé tenni a dialógusokat és az akcentusokat.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.