Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Lilo & Stitch - A csillagkutya (2002)

Lilo & Stitch
Filmadatlap
 
27
Szereplők
29
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Videók (1)

 
Zsolti01   2019. 06. 18.

legújabb vélemény

1

Szerintem nagyon jó film lett. Az animáció, a koncepció, a megvalósítás és a zene is nagyszerű lett ebben a filmben. Egyik kedvenc filmem lett ezáltal.

 
Deku   2017. 08. 28.

1

Végtelenül szerethető lett ez a film, nagyszerű karakterek, eszementül tetszetős volt a látvány és persze a zene is csúcs volt. Ez érződik de én imádtam ezt a filmet. Tök király.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

1

Nekem nagyon teszik igazán érzelem teli mese. Stich aki gonoszságból született, és első számú célpont a földre menekül. Bujkálása közben összetalálkozik egy Lilo nevű kislánnyal akinek nincsenek barátai, mellette erős családi gondokkal küzd. Ám egy r... több»

 
hackerjulcsi   2018. 03. 23.

2

Furcsa és egyedi megközelítése a másságnak ez a mesefilm. A befogadás, a barátság és az elfogadás értékét közvetíti számomra leginkább ez az animációs film. Nagyon ötletes a kis lény megjelenítése, nekem bejött. 5*

 
Ms. Akárki   2019. 04. 28.

1

Nagyon édes és gyönyörű mese a barátságról, szeretetről, családról és persze a kitartásról. Lilo és Stich az egyik legjobb Disney barátságpáros szerintem. Nagyon sok felnőtteknek szóló poént is tartalmaz, így mindenképp érdemes legalább egyszer megnézni.

 
Thibo84   2019. 05. 29.

0

Szerethető a film és maguk a karakterek is, ráadásul még a humora is jó lett.

 
Csillagpor   2018. 10. 21.

1

Nagyon jó mese. Egyik kedvencem. Nagyon ügyesen belecsempészett fontos, szomorú témákat egy jó adag humor és akcióban. Jó kis egyveleg és működött is. Stitch-et nagyon szeretem. Érdekes és nagyon valós kis karakter a belső vívódásaival.

A film összbevétele 273 144 151 dollár volt (imdb.com).

 

2003-ban jelölték Oscar-díjra, legjobb animációs film kategóriában!

(NFG)
 

Sok űrlényt korábbi Disney szereplők inspiráltak, mint Tigris és Malacka.

(kázsé)
 

Az első egész estés mesefilm, ami Hawaii-on játszódik.

(kázsé)
 

A Disney úgy reklámozta a filmet, hogy különböző klasszikus Disney mesékbe illesztette Stitcht. Ezek a filmek a következők voltak: A kis hableány, A szépség és a szörnyeteg, Aladdin és Az oroszlánkirály.

(kázsé)
 

A "Lilo" név jelentheti azt, hogy "nagylelkű", de azt is, hogy "elveszett".

(kázsé)