Lilo & Stitch - A csillagkutya (2002)

Lilo & Stitch

Zsolti01   2019. 06. 18.

Szerintem nagyon jó film lett. Az animáció, a koncepció, a megvalósítás és a zene is nagyszerű lett ebben a filmben. Egyik kedvenc filmem lett ezáltal.

Deku   2017. 08. 28.

Végtelenül szerethető lett ez a film, nagyszerű karakterek, eszementül tetszetős volt a látvány és persze a zene is csúcs volt. Ez érződik de én imádtam ezt a filmet. Tök király.

Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem nagyon teszik igazán érzelem teli mese. Stich aki gonoszságból született, és első számú célpont a földre menekül. Bujkálása közben összetalálkozik egy Lilo nevű kislánnyal akinek nincsenek barátai, mellette erős családi gondokkal küzd. Ám egy r... több»

hackerjulcsi   2018. 03. 23.

Furcsa és egyedi megközelítése a másságnak ez a mesefilm. A befogadás, a barátság és az elfogadás értékét közvetíti számomra leginkább ez az animációs film. Nagyon ötletes a kis lény megjelenítése, nekem bejött. 5*

Ms. Akárki   2019. 04. 28.

Nagyon édes és gyönyörű mese a barátságról, szeretetről, családról és persze a kitartásról. Lilo és Stich az egyik legjobb Disney barátságpáros szerintem. Nagyon sok felnőtteknek szóló poént is tartalmaz, így mindenképp érdemes legalább egyszer megnézni.

Thibo84   2019. 05. 29.

Szerethető a film és maguk a karakterek is, ráadásul még a humora is jó lett.

Csillagpor   2018. 10. 21.

Nagyon jó mese. Egyik kedvencem. Nagyon ügyesen belecsempészett fontos, szomorú témákat egy jó adag humor és akcióban. Jó kis egyveleg és működött is. Stitch-et nagyon szeretem. Érdekes és nagyon valós kis karakter a belső vívódásaival.

2003-ban jelölték Oscar-díjra, legjobb animációs film kategóriában!

(NFG)

Sok űrlényt korábbi Disney szereplők inspiráltak, mint Tigris és Malacka.

(kázsé)

Az első egész estés mesefilm, ami Hawaii-on játszódik.

(kázsé)

A Disney úgy reklámozta a filmet, hogy különböző klasszikus Disney mesékbe illesztette Stitcht. Ezek a filmek a következők voltak: A kis hableány, A szépség és a szörnyeteg, Aladdin és Az oroszlánkirály.

(kázsé)

A "Lilo" név jelentheti azt, hogy "nagylelkű", de azt is, hogy "elveszett".