Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
24
Szereplők
22
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
hackerjulcsi   2018. 03. 23.

Furcsa és egyedi megközelítése a másságnak ez a mesefilm. A befogadás, a barátság és az elfogadás értékét közvetíti számomra leginkább ez az animációs film. Nagyon ötletes a kis lény megjelenítése, nekem bejött. 5*

 
Deku   2017. 08. 28.

Végtelenül szerethető lett ez a film, nagyszerű karakterek, eszementül tetszetős volt a látvány és persze a zene is csúcs volt. Ez érződik de én imádtam ezt a filmet. Tök király.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem nagyon teszik igazán érzelem teli mese. Stich aki gonoszságból született, és első számú célpont a földre menekül. Bujkálása közben összetalálkozik egy Lilo nevű kislánnyal akinek nincsenek barátai, mellette erős családi gondokkal küzd. Ám egy rossz teremtményt is megtud javítani egy ki szeretet, s itt kezdődik egy igaz barátság amely gyógyír minden fájdalomra. Nem csak maga a film de számomra a sorozat is nagyon szórakoztató volt.

 
Norbert93   2018. 09. 23.

Aranyos, vicces és szerethető kis mese. Nem mutatott túlságosan újat, de szépen megáll a lábán a mai napig is.

 
NFG   2018. 03. 25.

Bár az űrrel kapcsolatos megnyilvánulásokat nem szeretem, ez a mese mégis a kedvencem lett! Meg merem kockáztatni azt a kijelentést, hogy nincs még egy hasonló mese, ami ezt a színvonalat adhatná!

 

2003-ban jelölték Oscar-díjra, legjobb animációs film kategóriában!

(NFG )
 

Sok űrlényt korábbi Disney szereplők inspiráltak, mint Tigris és Malacka.

(kázsé )
 

Az első egész estés mesefilm, ami Hawaii-on játszódik.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.