Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Szuper haver (1999)

The Iron Giant
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 10. 23.

Itt külön az tetszett, hogy nem hajszoltak nagy célokat és elértek egy remek szintet. Egyszerű és mégis nagyszerű alkotás ez. Nagyon szerettem benne, hogy nem vitték túlzásba semmilyen téren a filmet. Szerethető volt az elejétől a végéig és nem laposodott el.

 
MKristijan   2018. 09. 18.

Ezidáig nem ismertem ezt az animációs filmet, nem tudom hogy mi adhatja ezt a jól eső hangulatot ami az egészet átfogja. Lehet hogy az hogy a kor amiben játszódik s ami mára divatos színtérré vált vagy az hogy az emberi elme mennyire csodálatos is valójában. Annyira realizálódtunk manapság, mindennek akarjuk a miértjét tudni és közben mi elfelejtünk álmodni. Elvetünk gondolatokat azzal a legyintéssel hogy 'áh ez hülyeség, hogy támasztom alá, biztos kinevetnek'... Régen mertek nagyokat gondolni. Ez az animáció is erről szól, kitalálták ezt a nagy robotot aminek lelke van. Nem kell minden pontjának magyarázat, csak elfogadod a törtênéseket. Kicsit újra gyerek lehetsz, ebben a korban ahová titkon mindenki vágyik (hogy egye a fagyis kehelyt a cseresznyével a tetején, bringázzon a haverokkal) Rengeteg 2000 évekbeli filmben is megjelent elem is fellelhető benne, jóleső volt. Boldogan néztem végig ezt a 90 percet, hálás vagyok.


 
Bizsu82   2019. 01. 18.

Klasszikus kis aónimációs film. Egyszeri nézésre elmegy, de semmi extra. Látványra nem igazán megfogó, de hozzá kell tenni hogy nem egy mai film. Sztorija nem rossz.

 
Thibo84   2019. 01. 12.

Egy aranyos rajzfilm, amit bátran ajánlok gyerekeknek is.

 
Csillagpor   2018. 10. 21.

Nagyon klassz animációs mese, nem is értem, hogy miért nem ismerik többen. Szórakoztató, vicces, tanulságos és ami nem hátrány, hogy felnőtt is élvezi ha a gyerkőccel kell nézni :)

 
Mivel a hidegháborús paranoia élethű bemutatásán fáradozott, alapvetően csak egy anakronisztikus vonásokkal rendelkező, az eredetiség helyett pedig a felnőtt közönségnek szánt szentimentális nosztalgiával előrukkoló produkcióvá vált. több»
 

A nyögéseket és a kiáltásokat is beleszámítva az óriásnak mindössze 53 szóból áll a szövege.

(ps )
 

Hogarth anyja egy 1950-es Chevrolet 3100 típusú furgont vezet.

(ps )
 

Amikor Hogarth felkészül, hogy megkeresse a "marslakókat", a játékos ládájában egy Tapsi Hapsi figura látható.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.